2777
2789
عنوان

دلم تنگ......

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست
هیچی وقیح وقیح ترشده 😓 مردای سایتم تاپیک دورهمی میزنن 😐😑

😂😂😂😂

خدایش این حرف هارو  از کجا آوردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

همه اینجا میگفتن آخیچ کاترینی رفته 

همه پاهامون رو دراز میکردیم گپ میزدیم 

مثلا من الان چغلی کردم 😀😆😆😅

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینجا میگفتن آخیچ کاترینی رفته  همه پاهامون رو دراز میکردیم گپ میزدیم  مثلا من الان ...

واقـــــــعا؟؟؟؟

اگه دستم بهشـــــــــــــــــــــــون برسه بلایی سرشون میارم که...😡😡😡😡.

افرین عچقم بیا این اشکولاتا برای تو🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
واقـــــــعا؟؟؟؟ اگه دستم بهشـــــــــــــــــــــــون برسه بلایی سرشون میارم که...😡😡😡😡. افرین ...

😂😂😂

مسی خاله👧🙈

😂😂😂😂 خدایش این حرف هارو  از کجا آوردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😆😆خوبی؟ندیده بودمت چندوقته 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
😆😆خوبی؟ندیده بودمت چندوقته 

سلام عزیزم مرسی  😍😍😘

فک میکردم هیچکی منو نمیشناسه تو سایت 😂😂😂

والله این دوسه روز در حد مرگ کار خونه داشتم  

باید چادر هلال احمر رو  نایلون میزدیم واسه زمستون

خدارو شکر تموم شد 😥

سلام عزیزم مرسی  😍😍😘 فک میکردم هیچکی منو نمیشناسه تو سایت 😂😂😂 والله این دوسه روز در حد ...

خسته نباشیییی اوه چه کاری 😎 از کی عضوی؟ 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خسته نباشیییی اوه چه کاری 😎 از کی عضوی؟ 

مرسی عزیزم 😍😘

۹۲ عضو شدم  

با ورژن جدید سایت کاربریم پرید  نی نی یار گفت  دوباره بر میگردونه

برام  گفتم کاربری جدید میسازم

مرسی عزیزم 😍😘 ۹۲ عضو شدم   با ورژن جدید سایت کاربریم پرید  نی نی یار گفت  دوباره ...

نهههه هلال احمرو میگم 😂😂😂. 

جالب منم ۹۵اینجاعضوشدم سایت ک عوض شد دیگه نتونستم وارد شم جدید ساختم. 

نهههه هلال احمرو میگم 😂😂😂.   جالب منم ۹۵اینجاعضوشدم سایت ک عوض شد دیگه نتونستم وارد شم ...

😂😂😂😂😂😂

نه عزیزم  خودمون زلزله زده هستیم  😂😂😂

وای وقتی کاربریم  پرید چقد حرص خوردم 

آخرش شوهرم دوباره برام ساخت  چون اون یکی هم  به درد نمیخورد لورفته بودم تو خانواده شوهرم😂😂

😂😂😂😂😂😂 نه عزیزم  خودمون زلزله زده هستیم  😂😂😂 وای وقتی کاربریم  پرید چقد حر ...

انشاالله شرایطتون روز به روز بهتر وبهتر بشه .

اره پس خوبه یکی دیگه ساختی چی بود اون اصن ببین این کاربریت چ تمیزه چ قشنگه 😂😂😂

انشاالله شرایطتون روز به روز بهتر وبهتر بشه . اره پس خوبه یکی دیگه ساختی چی بود اون اصن ببین این ...

مرسی  عزیزدلم خدا کنه زمین آروم بگیره

😂😂😂😂

اره این گارانتی داره 

دلبندم کارن بودم

مرسی  عزیزدلم خدا کنه زمین آروم بگیره 😂😂😂😂 اره این گارانتی داره  دلبندم کارن بودم

😄😄😄