2777
2789
عنوان

دلم تنگ......

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست
هیچی وقیح وقیح ترشده 😓 مردای سایتم تاپیک دورهمی میزنن 😐😑

😂😂😂😂

خدایش این حرف هارو  از کجا آوردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

همه اینجا میگفتن آخیچ کاترینی رفته 

همه پاهامون رو دراز میکردیم گپ میزدیم 

مثلا من الان چغلی کردم 😀😆😆😅

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه اینجا میگفتن آخیچ کاترینی رفته  همه پاهامون رو دراز میکردیم گپ میزدیم  مثلا من الان ...

واقـــــــعا؟؟؟؟

اگه دستم بهشـــــــــــــــــــــــون برسه بلایی سرشون میارم که...😡😡😡😡.

افرین عچقم بیا این اشکولاتا برای تو🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
واقـــــــعا؟؟؟؟ اگه دستم بهشـــــــــــــــــــــــون برسه بلایی سرشون میارم که...😡😡😡😡. افرین ...

😂😂😂

مسی خاله👧🙈

😂😂😂😂 خدایش این حرف هارو  از کجا آوردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😆😆خوبی؟ندیده بودمت چندوقته 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
😆😆خوبی؟ندیده بودمت چندوقته 

سلام عزیزم مرسی  😍😍😘

فک میکردم هیچکی منو نمیشناسه تو سایت 😂😂😂

والله این دوسه روز در حد مرگ کار خونه داشتم  

باید چادر هلال احمر رو  نایلون میزدیم واسه زمستون

خدارو شکر تموم شد 😥

سلام عزیزم مرسی  😍😍😘 فک میکردم هیچکی منو نمیشناسه تو سایت 😂😂😂 والله این دوسه روز در حد ...

خسته نباشیییی اوه چه کاری 😎 از کی عضوی؟ 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خسته نباشیییی اوه چه کاری 😎 از کی عضوی؟ 

مرسی عزیزم 😍😘

۹۲ عضو شدم  

با ورژن جدید سایت کاربریم پرید  نی نی یار گفت  دوباره بر میگردونه

برام  گفتم کاربری جدید میسازم

مرسی عزیزم 😍😘 ۹۲ عضو شدم   با ورژن جدید سایت کاربریم پرید  نی نی یار گفت  دوباره ...

نهههه هلال احمرو میگم 😂😂😂. 

جالب منم ۹۵اینجاعضوشدم سایت ک عوض شد دیگه نتونستم وارد شم جدید ساختم. 

نهههه هلال احمرو میگم 😂😂😂.   جالب منم ۹۵اینجاعضوشدم سایت ک عوض شد دیگه نتونستم وارد شم ...

😂😂😂😂😂😂

نه عزیزم  خودمون زلزله زده هستیم  😂😂😂

وای وقتی کاربریم  پرید چقد حرص خوردم 

آخرش شوهرم دوباره برام ساخت  چون اون یکی هم  به درد نمیخورد لورفته بودم تو خانواده شوهرم😂😂

😂😂😂😂😂😂 نه عزیزم  خودمون زلزله زده هستیم  😂😂😂 وای وقتی کاربریم  پرید چقد حر ...

انشاالله شرایطتون روز به روز بهتر وبهتر بشه .

اره پس خوبه یکی دیگه ساختی چی بود اون اصن ببین این کاربریت چ تمیزه چ قشنگه 😂😂😂

انشاالله شرایطتون روز به روز بهتر وبهتر بشه . اره پس خوبه یکی دیگه ساختی چی بود اون اصن ببین این ...

مرسی  عزیزدلم خدا کنه زمین آروم بگیره

😂😂😂😂

اره این گارانتی داره 

دلبندم کارن بودم

مرسی  عزیزدلم خدا کنه زمین آروم بگیره 😂😂😂😂 اره این گارانتی داره  دلبندم کارن بودم

😄😄😄