2777
2789
عنوان

چرا حس میکنم کسی ازم خوشش نمیاد مخصوصا خونواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 56 پست

شاید ناخواسته حرفی میزنی که متلک برداشت میکنن چون جوری که با خانواده خودت رفتار میکنی و راحت حرف میزنی باخانواده همسر نمیشه اونا بد برداشت میکنن من تجربه کردم خودم یا شوخی کنی خواهرشوهر میگه مسخرم کرده خواهرمون خوشش میاد ومیخنده...

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه
اعتماد بنفست شاید کمه.عزت نفستم ببر بالا منم این حسو داشتم ولی بعد دیدم اونا بمن حسادت میکنن چون من ...

اره اعتماد به نفسم خیییلی کمه..ولی حق بده اون جاریم وکیله و کلی حرف زدن و سنگین کردن خودشو جذب کردن بلده ولی من چی؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

علتش همین تفاوت سنیه منم با جاری و خواهر شوهرم حدود 10 12 سال تفاوت سنی دارم اونا خیلی صمیمین و تو ج ...

عه منم اختلاف سنیم باهاشون بالای ۱۰ساله دقیقا خونواده شوهرم اون جاریم و خیلی قبول دارن همش میگن باحیا هست و خییلی ادب داره خییلی خانمه خییلی مودبه و فلان و همشم جلو من ازش تعریف میکنن یعنی از زبونشون پایین نمیوفته این حرف یا دارن از اون تعریف میکنن یا از خونوادش دیگه من در برابر تعریفاشون پوچه پوچم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
خیییلی ..ولی اون از سنگین بودنش بهش احترام میزارن من چون همون اول باهشون صمیمی شدم دیگه کلی ازم انتظ ...

هیچوقت نخواه از خود واقعیت دور بشی تا مثل کسی باشی اگر به خاطر به قول تو سنگین بودنش بهش احترام میزارن ولی با تو به خاطر صمیمیتت پس تورو بیشتر از خودشون میدونن 

این نیز میگذرد 
اره اعتماد به نفسم خیییلی کمه..ولی حق بده اون جاریم وکیله و کلی حرف زدن و سنگین کردن خودشو جذب کردن ...

ادما باهم فرق دارن.جایی هست که فقط شما میتونی پر کنی.شما واسه شوهرت یه چیزی داری که اومده دنبالت.جذاب باش.شاد و سرزنده.ورزش.هنر یا هرچیزی که دوس داری.وقتی خودت خودتو دوس داشته باشی نیازی به هیچکس نداری.جاریت هرچی باشه واسه خودشه.شمام خودتو کوچیک نبین.

عاشق خودمم...بوس بوس
هیچوقت نخواه از خود واقعیت دور بشی تا مثل کسی باشی اگر به خاطر به قول تو سنگین بودنش بهش احترام میزا ...

دقیقا..الانا دارم سعی میکنم مث اون بشم ولی برام سخته من ادم شوخ و سرحالیم ولی اون سنگین و اروم ..همش دارم سعی میکنم مث اون رفتار کنم ولی نمیشه ..

اره نباید انتظار دوست داشتن از طرف اونارو داشت ..الانم باردارم انگار حساستر شدم خییلی. ببین داستان ...

خودت واسه خودت احترام بذار.بشین بگو نیاز به استراحت دارم.گفتن بیا نرو بگو استراحت دارم

عاشق خودمم...بوس بوس
عه منم اختلاف سنیم باهاشون بالای ۱۰ساله دقیقا خونواده شوهرم اون جاریم و خیلی قبول دارن همش میگن باحی ...

منم دقیقا همینطورم و اذیت میشم من خودم رابطمو کم کردم خیلی نمیرم اگرم برم برای چند دقیقه چون حوصلشونو ندارم و کمتر ناراحت میشم. آخه ما تو یه ساختمونیم

خودت واسه خودت احترام بذار.بشین بگو نیاز به استراحت دارم.گفتن بیا نرو بگو استراحت دارم

منم دقیقا همینکارو میکنم وقتی خونه مادرم میرم نمیزاره یه لیوان اب بیارم ولی وقتی اونجا میرم سفره بیار سفره جمع کن ظرف بشور یبار برادرم کارام و دید و کلی دعوام کرد به مادرمم گفت اونم خییلی ناراحت شد 

ولی الان نمیکنم اینوارارو برامم مهم نیست ناراحت بشن یادشون میره

منم دقیقا همینطورم و اذیت میشم من خودم رابطمو کم کردم خیلی نمیرم اگرم برم برای چند دقیقه چون حوصلشون ...

وای من اگه زیاد نرم بازم اون جاریم عزیزتر تر میشه

یبار ازشون ناراحت شدم بهشون گفتم هنوز که هنوزه میگن تو کوته فکری و حساسی 😂

خیییلی ..ولی اون از سنگین بودنش بهش احترام میزارن من چون همون اول باهشون صمیمی شدم دیگه کلی ازم انتظ ...

اشتباهتم همین بوده صمیمی شدن انتظاربیش ازحدداشتن ودرنتیجه وظیفه داشتن بدنبال داره

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز