2777
2789
عنوان

چرا حس میکنم کسی ازم خوشش نمیاد مخصوصا خونواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 56 پست
هیشکی مثل خونوادت دلسوز نیس

واقعانم هیچکی.😢مخصوصا پدرو مادر..فکر کن پدرم از اون ور شهر زنگ میزنه لباس گرم بپوش سرما نخوری مواظب باش کمرت سرد نشه و لباس خوب بپوش

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
وای من اگه زیاد نرم بازم اون جاریم عزیزتر تر میشه

مشکلت اینه که دائم داری خودت و رفتارتو با اون جاریت مقایسه میکنی.این باعث میشه اعتماد بنفست بیشتر بیاد پایین و بیشتر اسیب ببینی.ول کن.تنها راه اینه که خودتو ببینی و اعتمادبنفستو ببر بالا

عاشق خودمم...بوس بوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت اینه که دائم داری خودت و رفتارتو با اون جاریت مقایسه میکنی.این باعث میشه اعتماد بنفست بیشتر بی ...

ببین تا من میخوام فراموش کنم یکی میاد باز کلی ازش تعریف میکنه بنظرت حرفی چیزی نداری اون موقع بهشون بگم که حسادت هم تلقی نشه و اوناهم متوحه بشن من ناراحت میشم؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
واقعانم هیچکی.😢مخصوصا پدرو مادر..فکر کن پدرم از اون ور شهر زنگ میزنه لباس گرم بپوش سرما نخوری مواظب ...

خونواده شوهر مثل یه فامیلن یا دوست .همونقدر بهشون اهمیت بده هیچوقت فک نکن میتونی تغییرشون بدی .تو فقط همونطوری که راحتی رفتار کن . به رفتارشون باجاریت کاری نداشته باش شاید .

ولکنم به چشات اتصالی کرده😊🤤👄👄

دلم میخواد بر گردم بگم کاش برا شوهر منم یکی مث اون میگرفتین راحت میشدین😂

وای من اگه زیاد نرم بازم اون جاریم عزیزتر تر میشه

من کم میرم ناراحت میشن ولی دیگه حوصله ندارم برامم مهم نیست که ناراحنت بشن یا اون عزیزتر بشه چون هر کاری کنم بازم اون عزیزه.من فقط احترام میذارم همین. اون یه دختر داره من پسر تازه دخترشم معمولیه خوشششگل نیست ولی تا من میرم انقد از دختر اون تعریف میکنن که نگو

ببین تا من میخوام فراموش کنم یکی میاد باز کلی ازش تعریف میکنه بنظرت حرفی چیزی نداری اون موقع بهشون ب ...

هرطور حرف بزنی باز یه تصوری ازش میشه.تنها راهش اینه که خودتو ازاد کنی ازاین حرفا.شما خودت به این مشکل دامن میزنی.اول برو دنبال درمان روح خودت.چون اعتماد بنفست پایینه هرچی بگن و هرچی جواب بدی باز پیش خودت کامل نیستی.

عاشق خودمم...بوس بوس
من کم میرم ناراحت میشن ولی دیگه حوصله ندارم برامم مهم نیست که ناراحنت بشن یا اون عزیزتر بشه چون هر ک ...

😒😒😒😒خواهرشوهرم یچیز همش میگفت این بود خداکنه اون زنداداشم دختر دار بشه اخه اینقدر باادبه که ادبش جون میده برا دختر..انگار ما بی ادبیم الانم بچش دختره دیگه همه ذوق ذوقن

هرطور حرف بزنی باز یه تصوری ازش میشه.تنها راهش اینه که خودتو ازاد کنی ازاین حرفا.شما خودت به این مشک ...

دقیقا😂😂😂😂😂