2777
2789
عنوان

چرا حس میکنم کسی ازم خوشش نمیاد مخصوصا خونواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 56 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مگه چکار میکنن که تو همچین حسی داری؟

همش ازش تعریف میکنن اگه اون یه اشتباهی کنه اصلا به چششون نمیاد مثلا اگه سر سفره بشینه و جمع نکنه کسی بهش چیزی نمیگه و بازم بهش احترام میزارن حالا اگه من اینکارو نکنم قشنگ بهم میگن یا با حرکاتشون بهم میفهمونن یا نادرشوهرم همش بهش زنگ میزنه ولی به من اصلا زنگ نمیزنه و همش گلایه میکنه تو زنگ بزن دلم میخواد به روش بیارم بگم خو پس به اون چرا زنگ میزنی

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

اعتماد بنفست شاید کمه.عزت نفستم ببر بالا

منم این حسو داشتم ولی بعد دیدم اونا بمن حسادت میکنن چون منو همسرم باعشق ازدواج کردیم ولی جاریام به اجبار مادرشوهرم بوده.اعتماد بنفسمو بردم بالا.دنبالم نیان هم مهم نیس چون من خودم واسه خودم بسم.انقدرم شادم و دنبال گیر نیستم.اما اونا همش دنبال حرفو دعوان.

عاشق خودمم...بوس بوس
من اختلاف سنیم با اون دوتا جاریم زیاده یعنی انگار بچه خونوادم

علتش همین تفاوت سنیه منم با جاری و خواهر شوهرم حدود 10 12 سال تفاوت سنی دارم اونا خیلی صمیمین و تو جمع با همن منم ناراحت میشم ولی کاری نمیشه کرد دیگه. مادرشوهرم اینا هم جاریمو خیلی قبول دارن

اگه خوبن که نباید همچین حسی به شما دست بده ؟وقتی حس اضافی بودن بهت دست میوه حالا سوای بخشیش که به خودت برمیگرده اونها هم توش دخیلن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میدونه سخته ولی اگه مطمنی ک دوست ندارن سعی نکن بهشون نزدیک شی فقط خودت باش .وقتی خودت باشی ودیگم ازش ...

اره نباید انتظار دوست داشتن از طرف اونارو داشت ..الانم باردارم انگار حساستر شدم خییلی.

ببین داستان زیاده اوناهمش میگن تو حساسی ولی اینطوری نیست من باردارم و نیاز به استراحت دارم ولی وقتی اونجا میرم و کار میکنم کسی بهم نمیگه استراحت کن قشنگ بهم کار میدن..یا اننتظار داره از صبح برم خونشون و چون کارگر برا ساختمون داریم بهش کمک کنم ولی منم باردارم و یه سقط داشتم الان نمیتونم کار کنم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

موقعی که نامزد بودم مادر شوهرم خیلی دوستم داشت

ودر تلاش بود کاری کنه برادر شوهر م زنش رو طلاق بده انقدر بدش میومد ازش

تا اینکه رفتن یه شهر دیگه حتی موقع عروسی ماهم انقدر ناراحت بودن جاریم اومده😑😑😑😑

حالا دیگه مادر شوهرم همش تعریف جاریم میکنه و اون خوبه و من بد😂😂😂😂

بعضی وقتا ناراحت میشم ولی زدم به بی خیالی

مگه چند سال دیگه میخوام جوون باشم 

گور پدرشون هم کرده

البته همچنان معتقد ه برادر شوهرم طلاقش میده🤔🤔🤔🤔

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی
شاید به خاطر صمیمیت بیشترشون با اوناس . خودتم تلاشی کردی واسه نزدیک شدن بهشون ؟

خیییلی ..ولی اون از سنگین بودنش بهش احترام میزارن من چون همون اول باهشون صمیمی شدم دیگه کلی ازم انتظارو اینا دارن 

حرف منو زدی

منم خداییش با کسی کاری ندارم 

ولی نه زن داداشام از من خوششون میاد(البته یکیشون) نه خونواده شوهر

واسه زن داداشم بخاطر اینه که داداشم خیلی دوستم داره اون حسودی میکنه

در مورد خانواده شوهرمم بخاطر اینکه باز میبینن خانواده م خیلی پشتمن ولی اونا کار بهم ندارن زورشون میاد نمی تونن واسم تصمیم گیری کنن و بهم دستور بدن

منم میگم به درک که خوششون نمیاد

اونی که باید خوشش بیاد میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز