2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 63 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر يه فكرى ب حال خودت كن شوهرت از اون دسته شوهراس ك زندگى رو ب كام آدم زهر ميكنن البت ...

يني بريم سر خونه و زندگيمون درست نميشه؟ 

مامانش بام خوبه مشكلي ندارم باش

اره عقدیم 

من بودم جدا میشدم اسمشم از شناسنامه در میوردن بعدشم جهازو انبار کن اکثر خانواده ها جلو جلو میخرن من ک ب خاطر انسانیت و ب خاطر خدا خیانت نمیکنم بی نهایت عاشقش بودم اما حالا چی؟خیلی اذیتم کرده رنجونده

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

ی سری خواستم تو نامزدی جدا شم بابام گفت میخواه کلاه قرمز بشی هر روز رو سر یکی باشی؟بخدا ب خاطر حرفش زندگیم تباه شد الانم از این کنایه ها میترسم جدا نمیشم من حامی ندارم اگه تو داری جدا شو

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
من هر روز ب جز پنجشنبه و جمعه میرم باشگاه از ۹ تا ۱۲خب دیشب گفتم از این ب بعد هر هفته میرم استخر منت ...

دقيقن ب منم ميگه همينجوربعد مياد دو هفته يبار اخر هفته كل تفريحمون ميشه ماشين گردي ... ك من متفرم بخام دو روز بعدش برم بيرون همينو ميگه پشيمون ميشم

يني بريم سر خونه و زندگيمون درست نميشه؟  مامانش بام خوبه مشكلي ندارم باش

بذار واست با مثال بگم

من ي آبجى دارم ك شوهرش اينجوريه و بعد از ٧ سال ازدواج هنوز درست نشده مثلا آبجيمو ميزنه ك چرا با خونوادت يا تنها رفتى بازار

خب

يه دايى دارم اولش اينجورى بود يعنى شديدتر از شوهر تو ولى كم كم بعد از گذشت ١٥ سال زندگيه مشترك خوب شد و حالا زنش آزاده

اينجور چيزا شانسيه عزيزم يا خوب ميشن يا ن

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
چقد حرف بزنم و مقصر بشم ... مشکل اینه سیاست هم ندارم 😔😔

شوهر منم از این رفتارا تا دلت بخواد داست ،پوستم کنده شد بعد ۷سال با یه بچه یه کم بهتر شده خودمم یکم بیخیالتر

ایشاله شما هم این روزا سریع براتون تموم شه و شوهرتون ایناخلاقهاش بهتر

هرچند خوبی کامل ندارن این ادم ها اما منم دوسش داشتم تحمل و صبر کردم چاره چیه همه درگیر شوهر و خونوادشین یه جورایی

دقيقن ب منم ميگه همينجوربعد مياد دو هفته يبار اخر هفته كل تفريحمون ميشه ماشين گردي ... ك من متفرم بخ ...

من تو نامزدی با دوستام میرفتم کافه الان اونم نمیذاره ما کرجیم میگه حتما میخوای ب خاطر دوستات مث آبجیت بری تهران اونور دنیا شب برگردی!!!!

ی سری خواستم تو نامزدی جدا شم بابام گفت میخواه کلاه قرمز بشی هر روز رو سر یکی باشی؟بخدا ب خاطر حرفش ...

اوایل عقدم میخاسم مامانم حامیمه ولی الان ک این همه هزینه کرده دیگه روشو ندارم و اینکه جدا بشم هم محاله حالاها بخام ازدواج کنمو جایی برای انبار وسایلم نیس