2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 63 پست
کاش درست بشه ، درست بشه همه چی خوب میشه 😔😔😔

من از خدا میخوام منو بکشه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
بذار واست با مثال بگم من ي آبجى دارم ك شوهرش اينجوريه و بعد از ٧ سال ازدواج هنوز درست نشده مثلا ...

کاش فقط بیرون رفتن بود با این اخلاقش ک تازگیا بدتر شده همش دعواااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل عقدم میخاسم مامانم حامیمه ولی الان ک این همه هزینه کرده دیگه روشو ندارم و اینکه جدا بشم هم محا ...

مامانم حقوق داره حامیه ولی حامی اصلی باید پدر باشه ک نیس الان پدرم اا اون کنایه راهو بسته من جا ندارم برم باورت میشه پدرم خونه ای ک توش میشینه یه میلیارد و نیم قیمتشه ولی از رو خساست یا تعصب یه هر چیز دیگه نمیخواد طلاق بگیرم ازش نمیگذرم

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
مامانم حقوق داره حامیه ولی حامی اصلی باید پدر باشه ک نیس الان پدرم اا اون کنایه راهو بسته من جا ندار ...

حالا خوبه ی پدر داری ک حامیته ما ک هیچی بود و نبودش برام فرقی نداره 

حالا خوبه ی پدر داری ک حامیته ما ک هیچی بود و نبودش برام فرقی نداره 

پدرم حامی نیس متوجه ای؟برگشته گفته زنی ک طلاق میگیره مث کلاه قرمزه هر روز رو سر یکی!خیلی حرفش زننده بود 

الان دو روزه ک شوهرم سرسنگینه سر این ک گفتم میخوام برم کلاس زبان!

الان دو روزه ک شوهرم سرسنگینه سر این ک گفتم میخوام برم کلاس زبان!

ببخشید اعصابم خرده بد خوندم ... 😔 نمیدونم من واقعن دیگه میخام رو تصمیمام مصر باشم یا راضی بشه یا هر چی بادا باد

به نظرم از شوهرت جدا مشو همین حرف ها رو به خودشم بزن ببین چه واکنشی نشون میده بعد تصمیم بگیر☺☺☺

صد بار گفتم منو مقصر میدونه نمیخام جدا شم دلم میخاد ولی شرایطشو ندارم 

منه خاک تو سر خونه اینا هم ندارم جدا شم برم مستقل بشم همه طلاهامو ب جز نیم ست و حلقه و نشون فروختم...دلمم واسه شوهرم میسوزه چون اخلاقای دیگه اش فوق العاده عالیه

بچه ها دلم گرفته بود ی جیغ فرابنفس کشیدم بعد انقد خندیدم ب خودم ک حالم خوب شد ساختمونمونم ۱۵تا واحد داره  

صد بار گفتم منو مقصر میدونه نمیخام جدا شم دلم میخاد ولی شرایطشو ندارم 

بهش پیشنهاد بده که برین میش یک مشاور خانواده هر دوتون. از حقوق اولیه خودت که خیلی ساده هم هستن نباید کوتاه بیای عزیزم والا دو روز دیگه اجازه اب خوردنتم نمیده. سر عقد اجازه تحصیل و کار نگرفتی؟؟