2777
2789
عنوان

كمك كنين دارم ديوونه ميشم😭

509 بازدید | 34 پست

اول اذر  بعد ٥ سال ميخوايم عروسي بگيريم ولي شوهرم شديدا به مشكل مالي برخورده هيچ كاري هم نكرديم هنوز 😭دارم از غصه و جوش ديوونه ميشم تورو خدا اگه ختمي دعايي كاري بلدين بگين بخونم اوضاع كارش بهتر شه 

دعاتون ميكنم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرص و جوش نخور الان اوضاع نالی همه بده . برات مهم نباشه خودتو برن ب بیخیالی . هرچی خریدی ک خریدی . هرچیم نخریدی بگو خودم دوس نداشتم . من دم عروسیم هرکی می پرسید میگفتم  من از طلا خوشم نمیاد اصن . من مبل گنده دوس ندارم من از عروسی خوشم نمیاد  . کلا همه چیو میگفتم دوس ندارم 😂

تول کن بخداوغصه نخورخداخودش وعده داده توقران ک مشکلات ازدواج روحل میکنه

منم اون موقع كه شوهرم ميگفت عيد ميگفتم نه اذر خدا درستش ميكنه همينارو ميگفتم 

الان ميگه نگا كن اوضاع رو حالا بشين تا درست شه😔

عزیزم

ماهم یک ماه ب تاریخ عروسیمون شوهرم حتی نتونسته بود لوازمی ک ب گردنش بود رو بخره شب و روز همش استرس  و گریه

اما راست میگن خدا هوای کسایی ک میخوان عروسی کنن و داره

خیلی راحت همه چی جور شد

غصه نخور عروس خانوم❤

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
خب عروسى خيلى خودمونى بگير و زياد خرج نكنيد فقط درحدى باشه كه برى عكس بگيرى براى يادگارى

برا همون عكس اتليه كه بايد وقت بگيرم

اوضاع خيلي خوب بود يه دفعه گند زده شد به همه چي

منم اون موقع كه شوهرم ميگفت عيد ميگفتم نه اذر خدا درستش ميكنه همينارو ميگفتم  الان ميگه نگا كن ...

میدونم گلم ولی خدابزرگترازین حرفاس قطعادرست پیشه توتوکل کن وغصه نخور