2777
2789
عنوان

كمك كنين دارم ديوونه ميشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😝صبر اومد

صبر داشته باش درست میشه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
حرص و جوش نخور الان اوضاع نالی همه بده . برات مهم نباشه خودتو برن ب بیخیالی . هرچی خریدی ک خریدی . ه ...

والا فامیلمون بهم گفت چرا یخچال ساید نخریدی منم گفتم دوست نداشتم اونم گفت گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف

بخدامن عروسی نگرفتم الانم هفت ساله رفتم خونه خودم بخداهیچی هم نشده سخت نگیرزندگی رو

الان عروسی گرفتن و سرویس طلا گرفتن باور کنید حرام حساب میشه ازدواج آسان نیست جوونام عوض رفتن خاستگاری و دختر گرفتن رفتن با زنایه شوهر دار دوست شدن تامین میشن

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
بخدامن عروسی نگرفتم الانم هفت ساله رفتم خونه خودم بخداهیچی هم نشده سخت نگیرزندگی رو

همين الان كه ميگم تالار كوچيكه عروسي كم جمعيت بگيريم مادرشوهرم ميگه خب تالار بزرگتر ميگرفتي

تمام خرجم شوهرم خودش ميده

عروسی نگیر چه کاریه اخه میدونی چقدربایدخرج کنی کم کمش 5060میلیونه همونو به زخم زندگیتون بزنید بعداپشیمون میشید ماعروسی نگرفتیم به جاش رفتیم یه ماه عسل زیارتی به جاش همه ی پولایی که خرج عروسی میخواستیم بکنیم رو خونه خریدیم بخداپول دراوردن خیلی سخت شده یه کم راه بیاین با مردا ولی نه که زیاده روی کنید.

🌹پسر گلم همه جا باتوبهشته🌹
همين الان كه ميگم تالار كوچيكه عروسي كم جمعيت بگيريم مادرشوهرم ميگه خب تالار بزرگتر ميگرفتي تم ...

فقط لباس عروس بپوش برو آتلیه عکس بگیر مراسم رو بیخیال شو والا بخدا چیزی جز استرس و خرج اضافی نداره تازه مردمم جم میکنی هرکی یه حرفی با خودش میبره از مجلس پولش رو بزارین تو جیبتون اول زندگی به قرض و گوله نیافتین

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
عروسی نگیر چه کاریه اخه میدونی چقدربایدخرج کنی کم کمش 5060میلیونه همونو به زخم زندگیتون بزنید بعداپش ...

قصد داشتم ولي سر يه سري موضوعات ديدم دارن سو استفاده ميكنن