من الان سه ساله ازدواج کردم پلی کیستیکم هرچی داروبوده مصرف کردم رفتم پیش افلاطونیان لاپاراسکوپی وکوتر تخمدان انجام دادم سه ماه داروم خوردم دوباره ولی باردارنشدم گفته باید ای یو آ بشم کسی مثل من هست باردارشده باشه بخدااینقدناامیدم میگم دگه بچه دارنمیشم...😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سردی رو یه مدت از برنامه غذایت حذف کن.لواشک قره ابعوره خیار گوجه کاهو هندونه مرغ گوشت گوسالع زرشک لبنیات مث دوغ و ماست فعلا اینا تو ذهنمه اصلا استفاده نکن حتی اگه شده دو سه ناه طول بکشع.بهت قول نیدم به زودی نتیجه میگیری.
ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله) انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله) ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
سلام، من میدونستم.تقریبا از همون اوایل که پریود میشدم .نا منظم بود.بعد بهم گفتن با ۲ ، ۳ سال صبر کنی،ببینیم چی میشه.بعدش اصلا خوب نشد.رفتم دکتر ،فقط بهم میگفتن برو وزنتو کم کن.یکی دوسالی به همین منوال گذشت.منم وزنم پایین که نمیومد هیچ،بالا هم میرفت .تا بالاخره یه دکتر برام شروع درمان دارویی با متفورمین کرد که تونستم وزنمو باهاش کنترل کنم.این یک سالی هم که ازدواج کردم سعی کردم خیلی رعایت کنم و ۱۰ کیلو کم کردم.الان یک ماه تو اقدامیم.
توروخدا برای منم دعا کنید باردار بشم من از مجردی میدونستم پلی کیستیکم یعنی تقریبا الان سه چهار ساله ...
عزیزم منم همین مشکل رو داشتم.همسرم اوایل ازدواج میگفت حد اقل دو یا سه سال بعد .منم فقط اعصابم خورد میشد.دیگه گفتم دکتر گفته باید نهایت بعد یک سال حتما اقدام کنید. و شروع کردم کلی عکسای با مزه و کلیپ های با مزه براش میفرستادم.لباسای بچه و .... .بعدم یه مدت الکی گفتم اصلا من بچه نمیخوام.بذار چند سال دیگه😂دیگه کم کم نرم شد و الان که ۹،۱۰ ماه از عروسیمون میگذره دیگه راضی شده و ماه اول اقداممونه.نا امید نشو.سعی کن شرایط رو براش توضیح بدی.بعد این که تا بخواد همسرت راضی بشه،تو برو دنبال آزمایشات و ورزش و ... .منم همین کارو کردم تا راضیش کنم هم ورزش کردم هم وزنمو کم کردم هم این که د۳ ام خیلی پایین بود.۵ و نیم بود.شروع کردم کپسولشو خوردن الان شد ۵۸😂😅.امیدت به خدا باشه.فقط فکر درمانت باش الان