2777
2789
عنوان

مامانی پلی کیستیک بیایید کمک ناامیدم خیلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 3170 بازدید | 87 پست
ان شاالله شماهم حامله بشی.براش توضیح بده بگو باردارنمیشی به این اسونی

ممنون عزیزم ان شاءالله تو هم هرچه زودتر یه نی نی خوشگل بگیری بغلت😍

هرچی میگم راضی نمیشه بخدا دکتر همش میگه جلوگیری اصلا نباید داشته باشی

ولی کو گوش شنوا

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم ان شاءالله تو هم هرچه زودتر یه نی نی خوشگل بگیری بغلت😍 هرچی میگم راضی نمیشه بخدا دکتر ...

فداتشم ان شالله.میخابریم پیاده روی کربلا باراولمه میرم کربلا امام حسین الهی بچموبده بغلم برگردم.وقتی برگردم باید برم ای یو ای یاخدا

سعی میکنم ولی ازتودل وامونده بیرون نمیره حس بچه داری

ميدونم چيز عجيبى هم نميگى ولي به خودت بگو كه بخاطر بچه نبايد خودمو داغون كنم كلي چيزاى قشنگ تو دنيا هست كه به من حس خوب بده

فداتشم ان شالله.میخابریم پیاده روی کربلا باراولمه میرم کربلا امام حسین الهی بچموبده بغلم برگردم.وقتی ...

توکل به خدا و همون امام حسین

ان شاءالله که حاجت روا میشی

توروخدا برای منم دعا کن. فقط یه لحظه منم یادت بیار تو حرم آقا امام حسین😢

خدا کمکت کنه عزیزم❤

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده
ممنونم گلم.

سردی رو یه مدت از برنامه غذایت حذف کن.لواشک قره ابعوره خیار گوجه کاهو هندونه مرغ گوشت گوسالع زرشک لبنیات مث دوغ و ماست فعلا اینا تو ذهنمه اصلا استفاده نکن حتی اگه شده دو سه ناه طول بکشع.بهت قول نیدم به زودی نتیجه میگیری.

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
شمایی ک پلی کیستیک هستید تو مجردی میدونستید؟؟

سلام، من میدونستم.تقریبا از همون اوایل که پریود میشدم .نا منظم بود.بعد بهم گفتن با ۲ ، ۳ سال صبر کنی،ببینیم چی میشه.بعدش اصلا خوب نشد.رفتم دکتر ،فقط بهم میگفتن برو وزنتو کم کن.یکی دوسالی به همین منوال گذشت.منم وزنم پایین که نمیومد هیچ،بالا هم میرفت .تا بالاخره یه دکتر برام شروع درمان دارویی با متفورمین کرد که تونستم وزنمو باهاش کنترل کنم.این یک سالی هم که ازدواج کردم سعی کردم خیلی رعایت کنم و ۱۰ کیلو کم کردم.الان یک ماه تو اقدامیم.

توروخدا برای منم دعا کنید باردار بشم من از مجردی میدونستم پلی کیستیکم یعنی تقریبا الان سه چهار ساله ...

عزیزم منم همین مشکل رو داشتم.همسرم اوایل ازدواج میگفت حد اقل دو یا سه سال بعد .منم فقط اعصابم خورد میشد.دیگه گفتم دکتر گفته باید نهایت بعد یک سال حتما اقدام کنید. و شروع کردم کلی عکسای با مزه و کلیپ های با مزه براش میفرستادم.لباسای بچه و .... .بعدم یه مدت الکی گفتم اصلا من بچه نمیخوام.بذار چند سال دیگه😂دیگه کم کم نرم شد و الان که ۹،۱۰ ماه از عروسیمون میگذره دیگه راضی شده و ماه اول اقداممونه.نا امید نشو.سعی کن شرایط رو براش توضیح بدی.بعد این که تا بخواد همسرت راضی بشه،تو برو دنبال آزمایشات و ورزش و ... .منم همین کارو کردم تا راضیش کنم هم ورزش کردم هم وزنمو کم کردم هم این که د۳ ام خیلی پایین بود.۵ و نیم بود.شروع کردم کپسولشو خوردن الان شد ۵۸😂😅.امیدت به خدا باشه.فقط فکر درمانت باش الان