2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 98 پست
نه منظورم اونا نبود جسارت نكردم    

میدونم عزیزم🙃💜

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود باش تودستشوییم دارم تاپیکتو میخونم😁😁😁

🤣🤣🤣

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
عکس پروفایلت خودتی ؟؟

ن الناز گلرخه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بعدا همینجور داشتم باگوشی ور میرفتم ناخواسته سرم چرخوندم سمت شوهرم دیدم شوهرم سرشو با فرش بند کردع دختره نکبتم مانتوش داده عقب لباسشم که یقه کلا نداشت سینه هاش داده بیرون نیششمم بازه باز

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
بعدا همینجور داشتم باگوشی ور میرفتم ناخواسته سرم چرخوندم سمت شوهرم دیدم شوهرم سرشو با فرش بند کردع د ...

چه بی حیا😵😵😵

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بعد حرصم گرفت شوهرم گفت کنترل تی وی کجای دیدم عوضی میگی زن شوهرمنه افتاده دنبال کنترل گفتم نگرد تواتاقمه پاشدم رفتم دادم به شوهرم بدبخت شوهرم مرده بود ازخجالت بعد  هیچی اقا شوهر دوستم رسید دوستمم بچش شست اومد بیرون نگاه کردم دیدم وقتی رفتن خونشو ول داده هم خواهرشو وشوهرخواهرش اومدن خودشو پوشوند سفره پهن کردیم شوهرم گفت من نمیخوام شام خوردم اینم پیلع به شششوهرخواهرش کرده بود که بگو بیاد بشینه سر سفرع

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
بعدا همینجور داشتم باگوشی ور میرفتم ناخواسته سرم چرخوندم سمت شوهرم دیدم شوهرم سرشو با فرش بند کردع د ...

اونوقت چطوری زندس هنوز

خونش حلاله😝😬😬😲😲😲😲😲

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐یه زن خراب و که خونت راه دادی تازه پیشش نشستی از اختلافت گفتی. بعدم که له شوهرت بی محلی کردی و پیش اون تنهاش گذاشتی..‌‌‌‌........الانم حتما میخوای از اون زنه ایراد بگیری؟؟؟؟؟،مقصر اول و آخر خودتی

❤👬❤

اصلا چرا پاي همچين كسايي رو باز ميكني خونت اسرار خونتم براشون بازگو ميكني خداوكيلي تو ديگه كي هستي  

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

اقا شوهرمن برداشت گفت من فقط نوشابه میخورم منم به دستی چهارتا نوشابه ریختم قوطی گذاشتم کنارم گفتم اگه گفت بده محل ندم ضایع شه یا اینحوری حداقل مجبور شه حرف بزنه باهام اقا چشتون روز بد نبینه من به هوای اینکه شوهرم نمیاد نشستم جا دوستم خواهرشم نشت اونطرفم شوهرن پاشد اومد هم پاش رسید به سفرا دیدم دختره نکبت لیوان نوشابه ازجلو خودش برداشت داد به شوهرم منو میگی میخواستم جرش بدم