2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 98 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا شوهرمن برداشت گفت من فقط نوشابه میخورم منم به دستی چهارتا نوشابه ریختم قوطی گذاشتم کنارم گفتم اگ ...

تا اينجاش كه خيلي خونسرد رفتار كردي  

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐یه زن خراب و که خونت راه دادی تازه پیشش نشستی از اختلافت گفتی. ب ...

دقیییقا

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بابا به خدا من تو فاز این چیزا نبودم حتی اومدم شلوارش براش کشیدم بالا پاچه هاش قشنگ وایسته تو تنش چمیدونستم انقد بیشوره من گفتم قهرکردم نگفتم میخوام طلاق بگیرم که اومده داره لاس میزنه  دیگه هیچی داشتم میگفتم خیلی حرصم گرفت از کارش اخما کردم توهم مخلش ندادم سفره جم کردم  شوهرش گفت بچه اذیت میکنه ما میریم هیچی نگفتم که نه بمونین اونام رفتن  

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ببخشید گوشیم هی هنگ میکنه میاد بیرون باز میام زود مینویسم که معطل نشین . فرداش پیام دادم به دوستم گفتم ببین تو هرچی هم که باشی مث چشمام بهت اعتماد دارم اما خواهش میکنم دیگه خواهرتو خونه من نیار گفت چرا گفتم اینجوری شده باورش نمیشد گفت چقد گاوه این خواهرمن گفت ببین من چی میکشم  که همیشه همون جوری جلو شوهرمه . بچه ها احمق مجرده بیست سالشه فقط تازه فهمیدم از دوست پسرشم حاملس داره سقط میکنه .

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
ببخشید گوشیم هی هنگ میکنه میاد بیرون باز میام زود مینویسم که معطل نشین . فرداش پیام دادم به دوستم گف ...

🤯🤯🤯

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی