خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
بابا به خدا من تو فاز این چیزا نبودم حتی اومدم شلوارش براش کشیدم بالا پاچه هاش قشنگ وایسته تو تنش چمیدونستم انقد بیشوره من گفتم قهرکردم نگفتم میخوام طلاق بگیرم که اومده داره لاس میزنه دیگه هیچی داشتم میگفتم خیلی حرصم گرفت از کارش اخما کردم توهم مخلش ندادم سفره جم کردم شوهرش گفت بچه اذیت میکنه ما میریم هیچی نگفتم که نه بمونین اونام رفتن
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
ببخشید گوشیم هی هنگ میکنه میاد بیرون باز میام زود مینویسم که معطل نشین . فرداش پیام دادم به دوستم گفتم ببین تو هرچی هم که باشی مث چشمام بهت اعتماد دارم اما خواهش میکنم دیگه خواهرتو خونه من نیار گفت چرا گفتم اینجوری شده باورش نمیشد گفت چقد گاوه این خواهرمن گفت ببین من چی میکشم که همیشه همون جوری جلو شوهرمه . بچه ها احمق مجرده بیست سالشه فقط تازه فهمیدم از دوست پسرشم حاملس داره سقط میکنه .