خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
بعدا همینجور داشتم باگوشی ور میرفتم ناخواسته سرم چرخوندم سمت شوهرم دیدم شوهرم سرشو با فرش بند کردع دختره نکبتم مانتوش داده عقب لباسشم که یقه کلا نداشت سینه هاش داده بیرون نیششمم بازه باز
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
بعد حرصم گرفت شوهرم گفت کنترل تی وی کجای دیدم عوضی میگی زن شوهرمنه افتاده دنبال کنترل گفتم نگرد تواتاقمه پاشدم رفتم دادم به شوهرم بدبخت شوهرم مرده بود ازخجالت بعد هیچی اقا شوهر دوستم رسید دوستمم بچش شست اومد بیرون نگاه کردم دیدم وقتی رفتن خونشو ول داده هم خواهرشو وشوهرخواهرش اومدن خودشو پوشوند سفره پهن کردیم شوهرم گفت من نمیخوام شام خوردم اینم پیلع به شششوهرخواهرش کرده بود که بگو بیاد بشینه سر سفرع
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐یه زن خراب و که خونت راه دادی تازه پیشش نشستی از اختلافت گفتی. بعدم که له شوهرت بی محلی کردی و پیش اون تنهاش گذاشتی..........الانم حتما میخوای از اون زنه ایراد بگیری؟؟؟؟؟،مقصر اول و آخر خودتی
اقا شوهرمن برداشت گفت من فقط نوشابه میخورم منم به دستی چهارتا نوشابه ریختم قوطی گذاشتم کنارم گفتم اگه گفت بده محل ندم ضایع شه یا اینحوری حداقل مجبور شه حرف بزنه باهام اقا چشتون روز بد نبینه من به هوای اینکه شوهرم نمیاد نشستم جا دوستم خواهرشم نشت اونطرفم شوهرن پاشد اومد هم پاش رسید به سفرا دیدم دختره نکبت لیوان نوشابه ازجلو خودش برداشت داد به شوهرم منو میگی میخواستم جرش بدم