2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر سقط هات افسرده شدی عزیزم منم تازه چند ماهه حالم بهتر شده.بهتره کاری که علاقه داری و انجام بدی ...

میدونم افسردم میدونم داغونم ولی انگار یکی منو محکم کرده به این افسردگی سقط بدترین حس دنیاست

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
کی ما اینقد پیر شدیم  حس میکنم هیچ کاری نکردم وکلی عقبم از همه  وای باورم نمیشه

اشتباه من از ازدواجم بود کاش همیشه خونه پدرم میموندم

اشتباه من از ازدواجم بود کاش همیشه خونه پدرم میموندم

چرا مگه ازدوجتون چی بود؟

حالا من نگرانم از اینکه ازدواج نکردم هی داره سنم بالاتر میره و من هنوز اندر خم یک کوچه ام

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
میدونم افسردم میدونم داغونم ولی انگار یکی منو محکم کرده به این افسردگی سقط بدترین حس دنیاست

درکت میکنم عزیزم ولی باید خودت به خودت کمک کنی تا حالت خوب بشه.منم از همه چیز و همه کس بدم میومد

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
دوستام همه ازدواج کردن بچه دارن کلی خوشحالن من نه ازدواج کردم نه بچه دارم نه خوشحالم 😩😣

باورت نمیشه من از نظر چهره تعریف نباشه یه صورت گندومی با چش درشت عسلی دارم قدم ۱۷۵هیکلمم خیلی خوبه ولی حاله یه رژ زدن ندارم من قبلا دختری بودم ک هرجا میرفتم کلی شیطون بودم تا همین سال پیش الان فک میکنم پیرم دنیام شده بچه احساس میکنم فقط با اون کامل میشم

اررررره. من شدیدا. دوست داشتم متولد ۷۹بودم

اون تجارب خوبی که ما داریم رو متولدین 79 هیچ وقت تجربه نکردن . تجربه ی زندگی توی یک خونه ی کوچیک و با صفا و خوابیدن روی ایوون توی شبهای تابستون و آسمون پرستاره و لذت دیدن برنامه کودک توی تلویزیون سیاه و سفید

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
چرا مگه ازدوجتون چی بود؟ حالا من نگرانم از اینکه ازدواج نکردم هی داره سنم بالاتر میره و من هنوز اند ...

ازدواج شروع بدبختی بود عاشقه همسرمم ولی سختی مشکلات منو یه ادم وسواسی افسرده کرده