2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهه 72 اشتباست بازم خودتون میدونید😀

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

من متولد ۷۱.نه اتفاقا با اینکه خیلی مشکلات و مریضی های مختلفی و تجربه کردم و هنوزم درگیرم ولی اصلا باورم نمیشه ۲۶ سالمه فک میکنم رو ۱۸ سالگی موندم😂

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
من متولد ۷۱.نه اتفاقا با اینکه خیلی مشکلات و مریضی های مختلفی و تجربه کردم و هنوزم درگیرم ولی اصلا ب ...

چطور اخه من داغونم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
من پیر شدم بلد نیستم

😄😄😄 ولی از شوخی گذشته متولد 72 سن بالایی نیست خواهر 😊

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
اصلا احساس پیری میکنم بدجور 

تو این سن حس پیری کمی عجیبه ! 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...