2777
2789
باورت نمیشه من از نظر چهره تعریف نباشه یه صورت گندومی با چش درشت عسلی دارم قدم ۱۷۵هیکلمم خیلی خوبه و ...

اره عزیزم تو نی نی سایت همه خوشگلن و فد بلند و تعریف از خودشون نباشه .

فقط من زشتم و مجرد 😂

بچه رو هم خدا میذاره تو دامنت ان شالله ناراحتی نداره

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم تو نی نی سایت همه خوشگلن و فد بلند و تعریف از خودشون نباشه . فقط من زشتم و مجرد 😂 بچه ر ...

نه من از شوهرمم بلندترم حسو حال لاف زدنم ندارم چون پیر شدم الانم فقط ۳روزه ک بچمو از دست دادم انقدر ک سقط کردم برام عادی شده تو تلگرامم ک نگاه میکنم همه عکس بچشون گذاشتن پروفایل یا حاملن خو لامصبا ارومتر تولید مثل کنید

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
ازدواج شروع بدبختی بود عاشقه همسرمم ولی سختی مشکلات منو یه ادم وسواسی افسرده کرده

سختی ها ادمو کامل میکنه 

من ازدواج نکردم ولی خیلی سختی کشیدم 

حس میکنم تنهایی دارم این مرحله رو پشت سر میزنم 

تو این شانسو داشتی تنها نباشی و این مسیر زندگی همدم و همراه داشته باشی 

بالاخره همه سختی میکشن به اندازه خودشون 

یکی تنها یکی باهمسر یکی با خونواده ده نفری 

توکل به خدا بدون تو تنها نیستی با غم هاو مشکلات میلیون ها ادم مثه تو هستن با دغدغه های مختلف 

ان شالا مشکلات شما هم حل میشه 

نه من از شوهرمم بلندترم حسو حال لاف زدنم ندارم چون پیر شدم الانم فقط ۳روزه ک بچمو از دست دادم انقدر ...

به نظرم اینستا و تلگ رام زندگیارو خراب کرده منم وقتی اینستا رو میبینم دلم میگیره انشالله خوشبخت باشند ولی ادم ته دلش خالی میشه که خدایا چرا ب من ندادی

سعی کن زیاد درگیر مجازی نشی 

زندگیه دیگه بالا و پایین داره 

به نظرم اینستا و تلگ رام زندگیارو خراب کرده منم وقتی اینستا رو میبینم دلم میگیره انشالله خوشبخت باشن ...

نمیدونم لامصبا همش عکس سه نفره دارن 😑😑😑

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
اون تجارب خوبی که ما داریم رو متولدین 79 هیچ وقت تجربه نکردن . تجربه ی زندگی توی یک خونه ی کوچیک و ب ...

من ۲۲ سالمه شما دهه ی ۷۰‌باشین چرا تلویزیون سیاه و سفید دیدید من ندیدم 😏

نمیدونم لامصبا همش عکس سه نفره دارن 😑😑😑

من دوستم امسال پسرش میره کلاس اول 

بغل دستیم 

بچه سومشم تو راهه :)

ولش کن شاید قسمت ما چیز دیگه باشه من که سعی میکنم بهش فکر نکنم 

نه من از شوهرمم بلندترم حسو حال لاف زدنم ندارم چون پیر شدم الانم فقط ۳روزه ک بچمو از دست دادم انقدر ...

عزیزم 😢😢

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...