2777
2789
😄😄😄 ولی از شوخی گذشته متولد 72 سن بالایی نیست خواهر 😊

۱۹ازدواج کردم کی چی بشه همه میگن کو بچت بچه ندارم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور اخه من داغونم

خودمم نمیدونم با اینکه بخاطر سختی هایی که کشیدم و درگیرم ولی اصلا سنم و باور نمیکنم و احساس پیری ندارم اتفاقا به خودم میگم تو که سنی نداری

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
بچه دار نمیشم همه هم سنام مامان شدن

وا مگه چند سالته 

به خاطر بچه حس پیری می کنی ؟ 

برو سرکار بهت قول میدم یادت میره چند سالته 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
بچه دار نمیشم همه هم سنام مامان شدن

منم یکی از مشکل هام همینه تازه دو بار هم سقط داشتم و هزار جور مریضی زنان دارم که هر دفعه یکی به مشکل هام اضافه میشه...

منم یکی از مشکل هام همینه تازه دو بار هم سقط داشتم و هزار جور مریضی زنان دارم که هر دفعه یکی به مشکل ...

منم ۳بار سقط

وا مگه چند سالته  به خاطر بچه حس پیری می کنی ؟  برو سرکار بهت قول میدم یادت میره چند ...

اصلا دلم نمیخاد از خونه بیرون برم گاهی میرم بیرون یه نفر بهم تیکه میندازه میگم چه بی سلیقه من ک خیلی پیرم

بابا . متولد 72 که خیلی جوون هستین . من سال 72 دوم راهنمایی بودم الان فکر می کنم هنوز بچه هستم .

تف به من بیاد 

منم ۳بار سقط

بخاطر سقط هات افسرده شدی عزیزم منم تازه چند ماهه حالم بهتر شده.بهتره کاری که علاقه داری و انجام بدی و سر خودت و گرم کنی تا روحیت عوض بشه.