2777
2789
عنوان

کیک خامه ای

7909 بازدید | 29 پست

میخوام برا تولدنامزدم کیک درست کنم.خامه قنادی بگیرم بازم باید فرم بدم ؟؟برای بینش میخوام خامه بزنم.روشم کاکائو😑کسی درست کرده ؟من بلدنیستم اصلا فقط کیک ساده بلدم نامزدمم اصرار داره که خودت درست کن از اونورم مهمون دعوت میکنن نمیخوام خراب کنم😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خامه فرم گرفته بخرم همونجور وسطش بزنم؟نیازی ب هم زدن و اینا نیس؟؟

نه من خریدم فرم گرفته هست دیگه نیاز نیس بزنی

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔

سرچ کن *کیک پف پفی باران بهاری نی نی سایت*

یه کیک مشابه کیک اسفنجی

رو گاز هم میتونی بپزیش دقیق در میاد

صفحه دوم تاپیک طرز تهیش رو نوشته!!!!

بین لایه هاشم موز حلقه شده بذار و مغز گردو خورد شده بعلاوه خامه

روش هم سس گاناش درست کن (مخلوط شکلات تخته ای و خامه به روش بن ماری) بریز روش

4تا توت فرنگی یا کمپوت هلو هم بذار روش واسه تزیین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

فوندانت طعمش خوب نیست .خامه از لوازم قنادی بگیر .نیم ساعت قبل از اینکه بخوای خامه کشی کنی از فریزر بزار بیرون . وقتی دیدی داره شل میشه مثل بستنی با همزن شروع به زدن بکن یکدقیقه دور کند یک دقیقه متوسط .ده دقیقه دور تند .حتما ده دقیقه تا یه ربع بزنیا .مابینش فک میکنی فرم گرفته ولی این فرم دهی کاذبه .کاست هم استیل باشه 

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

سرچ کن *کیک پف پفی باران بهاری نی نی سایت* یه کیک مشابه کیک اسفنجی رو گاز هم میتونی بپزیش دقیق در ...

دقیقا میخوام یه کیکی باشه بینش خامه باشه روشم یا گاناش باشه چون خراب کاریش کمتر یا فوندات .البته فوندات بلد نیستم😣