2777
2789
عنوان

کیک خامه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 7909 بازدید | 29 پست
برای روشم استفاده کردین؟یا فقط داخلش؟؟اب نشد خوب بود؟؟چند ساعت قبل استفاده کردین؟؟

زیاد جالب نشد روش زدم اب شد جذب کیک شد 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
عزیزم من حرفم کیک پزیه...هر جاش مورد داری بگو کمکت کنم

عزیزم میشه راهنمایی کنید من اگه خامه قنادی بگیرم همینجور بریزم بین کیکم .کیک و بزارم روش؟عیب نداره یا باید با هم زن بزنم یه سریا میگن بزن یا سریا میگن نیاز نیس!روشم میتونم باهاش تزیین کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میشه راهنمایی کنید من اگه خامه قنادی بگیرم همینجور بریزم بین کیکم .کیک و بزارم روش؟عیب نداره ی ...

ببین عزیزم دونو خامه داریم منجمد و فرم گرفته...شما چون بلد نیسی برو همون فرم گرفته رو اماده از قنادی بخر...کیک که پختی بذار خنک بشه از وسط برش بزن خامه بکش رو موز حلقه بذار و گردو نگینی کن بریز بعد لایه ی دوم کی رو بذار روش ...

اگه کاردک داری با کاردک یه کمی خامه صاف کن روش اگرم نداری با یه وسیله ی دیگه ای که صاف باشه...

بعدش یه مقدار خامه قنادی با یه کم شکلات سفید رنده کن توش اگرم شکلات تخته ای نداری ولش کن همون خامه رو با یه کم رنگ خوراکی بذار روی بخار کتری آب بشه حرارت حتما باید غیر مستقیم باشه.. بعد که روون شد بذار چند ثانیه بگذره خنک که شد بریز روی کیکت...چون ناواردی تزیین برات سخت میشه دیگه روش رو یا میوه ارایی کن یا بیسکوییت بذار

ببین عزیزم دونو خامه داریم منجمد و فرم گرفته...شما چون بلد نیسی برو همون فرم گرفته رو اماده از قنادی ...

پس بگم خامه فرم گرفته بهم بده.بدوطبقه بخوام درست کنم چند گرم بخرم؟بعد میتونم خامه فرم گرفته رو شب بخرم فردا بزارم لای کیکم؟؟وقتی بزارم لای کیک که اب نمیشه؟روشو گاناش میریزم یه بار ریختم این دفعه ام همون کارو میکنم ک ریسک نداشته باشه

خیلی به خودت سخت نده ...نمیخاد با خامه هم بازی کنی همین که وسط کیک رو پر از موز و خامه کنی بسه...روش ...

همون میخوام وسطشو خامه و موز و اینچیزا بزنم منتها میترسم خامم اب بشه بره تو کیک نمیدونم چ خامه ای باید باشه

اره کاناش خیلی بهتره...اره بگو.فرم گرفته میخام...ازشون بپرس بگو تا چه زمانی میتونم نگهش دارم....نه عزیزم خامه وسط کیک اگه خوب فرم گرفته باشه اب نمیشه...یه دونه بزرگ درست کن عزیزم دو طبقه وارد نیسی سختت میشه...مثلا من برای کیکی که که ۱کیلو هس تقریبا نیم کیلو خامه استفاده میکنم یه حدودایی هم بیشتر

همون میخوام وسطشو خامه و موز و اینچیزا بزنم منتها میترسم خامم اب بشه بره تو کیک نمیدونم چ خامه ای با ...

ترست واسه اینه که بلد نبودی خامه فرم بدی گول خوردی فک کرثی فرم گرفته درصورتی که فقط یخ زده بوده..ریسک نکن فرم گرفته اماده بخر

اره کاناش خیلی بهتره...اره بگو.فرم گرفته میخام...ازشون بپرس بگو تا چه زمانی میتونم نگهش دارم....نه ع ...

دستتون درد نکنه از راهنماییاتون خیلی خوب بود دعا کنید ابروم نره😆😂اخه نامزدمم خیلی از کیک و دستپختم تعریف میکنه اینام گفتن خب بپز ببینیم .نمیخوام کم بیارم نامزدمم گفت هر چی میخوای بگو من بخرم منتها خوب در بیار 😂

اره کاناش خیلی بهتره...اره بگو.فرم گرفته میخام...ازشون بپرس بگو تا چه زمانی میتونم نگهش دارم....نه ع ...

دستتون درد نکنه از راهنماییاتون خیلی خوب بود دعا کنید ابروم نره😆😂اخه نامزدمم خیلی از کیک و دستپختم تعریف میکنه اینام گفتن خب بپز ببینیم .نمیخوام کم بیارم نامزدمم گفت هر چی میخوای بگو من بخرم منتها خوب در بیار 😂