2777
2789

خیلی سخت بهم رسیدیم باکلی درگیری باخونواده هامون باکلی التماس ب پدرم تااجازه داد ازدواج کنیم سختگیریای بابام باعث کینه شد تو دل همسرم فرودین ۹۳عقدکردیم بعدچندروز زنگ زد با گریه دست بردن تو قباله حق طلاق بتو دادن درصورتیکه اینجورنبود منم ک خروعاشق گفتم میام محضر برش میگردونم😣😣 بابام تو دوران عقدسختگیری میکرد ولی من قایمکی باشوهرم بیرون میرفتیم و رابطه داشتیم با سختگیریای بابام مجبورشدیم مهر۹۳عروسی کنیم تا ۴ماه نزاشت برم خونه بابام تماس باشون بگیرم وقتیم بزرگا اومدن بینمون و مجبور شد بزاره برم خونه بابام کتکم زد ک بنویس مهرتو بخشیدی منم ک خر و عاشق نوشتم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هر روز بددهنتر و بددلتر میشد کتکم میزد ومن ب هیچکس نگفتم حتی تو حاملگیمم میزدم اسفند۹۴ دخترم ب دنیا اومد گفتم با بچه خوب میشه ولی نشد کم کم وصع مالیمدن خوب شد و شوهرم مغرورتر و اجازه نمیداد دیگه بابام ببیاد خونمون یا من برم خونشون فقط مامانم و خواهرم و برادر کوچیکم میومدن خونم