2777
2789
عنوان

بیاید داستانمو براتون تعریف کنم دلم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 59 پست
اون زن صیغه ای بابامم حاملس و بابام میگه میخام ازش جداشم ولی همه میدونیم دروغ میگه میخاد خونه مامانم ...

پدرت بدتر از شوهرت......ای خدا چرااینقد سختی رو دوشمون میزاری

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون زن صیغه ای بابامم حاملس و بابام میگه میخام ازش جداشم ولی همه میدونیم دروغ میگه میخاد خونه مامانم ...

درد  مامانت دردای مامانموازم گرفت همیشه غصه مامانمومیخوردم ک‌بابام با بی فکریاش اخرعمری مستاجرش میکنه دردمامان تو ک بدتره 😢😢😢😢😢😢

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
اره فقط امیدم همینه حضانت ب من بدن

فقط هرجورشده بگییییرررر بچه هات گناه دارن نده دست اون روانی من اگ جات بودم زورمومیزدم اگ میدادن هیچ اگ نمیدادن حاضربودم یک عمراون احمقوتحمل کنم ولی بچه مو ندم تنهایی همچین ادم روانی نگه داره

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
کاری به شوهر عوضیت ندارم..ولی بابات چطور تونست اینکارو باشماها بکنه..ای خداا.....من بودم انتقام میگر ...

امضات و خوندم فک کردم نوشتی یه بقچه بچه بده ب بقیه!!!  😊😊

دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏                                                 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞