2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 167 پست
همین الانم دارم البته فقط حالتشو بخاطره همین اشتهام کم شده 😑 الان دیگه همه ی علائم کامل شد 😁

😂😉😂😂😂😂من تا چندروز دورازجون حس میکردم روزای اخر عمرم گرگرفتگی گردنم خیس عرق میشد چشام سیاهی میرف😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
انشالله منتظر خبر خوش هستم 🙏🙏🙏دل درد مثل پریودی نداری ؟؟؟

چرا دارم بیشتر شبا دارم شوهرمو نمیذارم بخوابه از بس شبا شکمم درد میکنه هی بهش میگم

دخترم دنیام❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😉😂😂😂😂من تا چندروز دورازجون حس میکردم روزای اخر عمرم گرگرفتگی گردنم خیس عرق میشد چشام سیاهی می ...

یا خداااا 

ولی خدایی من از الان افتادم به غلط کردن 😣

روزا خوب میخوابم شبا هرکار میکنم خوابم نمیبره اصن یه وضعیه 😑

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
چرا دارم بیشتر شبا دارم شوهرمو نمیذارم بخوابه از بس شبا شکمم درد میکنه هی بهش میگم

مبارکه پس☺☺☺☺😍😍

یا خداااا  ولی خدایی من از الان افتادم به غلط کردن 😣 روزا خوب میخوابم شبا هرکار میکنم خوابم ...

منم مث خرس میخابم روزا شبا اولش خوابم میبره بعد دسشویی رفتنا شروع میشه مثانه م دردمیگیره بااآه و ناله مبرم دسشویی 😂😂😂😂

منم مث خرس میخابم روزا شبا اولش خوابم میبره بعد دسشویی رفتنا شروع میشه مثانه م دردمیگیره بااآه و نال ...

من نمیدونم ما که تازه اول راهیم چجوری میخوایم تا آخرش زنده بمونیم 😅

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
من نمیدونم ما که تازه اول راهیم چجوری میخوایم تا آخرش زنده بمونیم 😅

دقیقا من سر دخترمم همین جوری بودم حاملگی خیلی سختی داشتم ولی اونموقه اولی بود بیخیال دنیا سنمم زیاد نبود و استرس یه بچه دیگه نبود الان اما هرجوریه باید سرپاواستم واقعا سخت شده برام جوری رفتارمیکنم همه فکرنیکنن پابه ماهم 😃😂😂😂😂😂😂

باشه حتما همین الان مادر شوهرم برام حلوای نطری آورده میگه بخور انشالا بارداری    

انشاالله میگفنی سرراه ی تست میخریدی 😆

دقیقا من سر دخترمم همین جوری بودم حاملگی خیلی سختی داشتم ولی اونموقه اولی بود بیخیال دنیا سنمم زیاد ...

مگه سر حاملگی اولت چند سالت بود؟

دخترم دنیام❤️