2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 167 پست
همین الانم دارم البته فقط حالتشو بخاطره همین اشتهام کم شده 😑 الان دیگه همه ی علائم کامل شد 😁

😂😉😂😂😂😂من تا چندروز دورازجون حس میکردم روزای اخر عمرم گرگرفتگی گردنم خیس عرق میشد چشام سیاهی میرف😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
انشالله منتظر خبر خوش هستم 🙏🙏🙏دل درد مثل پریودی نداری ؟؟؟

چرا دارم بیشتر شبا دارم شوهرمو نمیذارم بخوابه از بس شبا شکمم درد میکنه هی بهش میگم

دخترم دنیام❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😉😂😂😂😂من تا چندروز دورازجون حس میکردم روزای اخر عمرم گرگرفتگی گردنم خیس عرق میشد چشام سیاهی می ...

یا خداااا 

ولی خدایی من از الان افتادم به غلط کردن 😣

روزا خوب میخوابم شبا هرکار میکنم خوابم نمیبره اصن یه وضعیه 😑

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
چرا دارم بیشتر شبا دارم شوهرمو نمیذارم بخوابه از بس شبا شکمم درد میکنه هی بهش میگم

مبارکه پس☺☺☺☺😍😍

یا خداااا  ولی خدایی من از الان افتادم به غلط کردن 😣 روزا خوب میخوابم شبا هرکار میکنم خوابم ...

منم مث خرس میخابم روزا شبا اولش خوابم میبره بعد دسشویی رفتنا شروع میشه مثانه م دردمیگیره بااآه و ناله مبرم دسشویی 😂😂😂😂

منم مث خرس میخابم روزا شبا اولش خوابم میبره بعد دسشویی رفتنا شروع میشه مثانه م دردمیگیره بااآه و نال ...

من نمیدونم ما که تازه اول راهیم چجوری میخوایم تا آخرش زنده بمونیم 😅

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
من نمیدونم ما که تازه اول راهیم چجوری میخوایم تا آخرش زنده بمونیم 😅

دقیقا من سر دخترمم همین جوری بودم حاملگی خیلی سختی داشتم ولی اونموقه اولی بود بیخیال دنیا سنمم زیاد نبود و استرس یه بچه دیگه نبود الان اما هرجوریه باید سرپاواستم واقعا سخت شده برام جوری رفتارمیکنم همه فکرنیکنن پابه ماهم 😃😂😂😂😂😂😂

باشه حتما همین الان مادر شوهرم برام حلوای نطری آورده میگه بخور انشالا بارداری    

انشاالله میگفنی سرراه ی تست میخریدی 😆

دقیقا من سر دخترمم همین جوری بودم حاملگی خیلی سختی داشتم ولی اونموقه اولی بود بیخیال دنیا سنمم زیاد ...

مگه سر حاملگی اولت چند سالت بود؟

دخترم دنیام❤️