2777
2789
عنوان

بگيد چكار كنم؟! 😭😭😭😭

305 بازدید | 24 پست

خانوماى متاهل شما چقدر توى زندگيتون حق تصميم گيرى داريد ؟! من همش احساس ميكنم شوهرم ميخواد تصميم بگيره همش ميخواد منو تغيير بده نميدونم چكار كنم. مثلا امروز رفتيم واسه خونمون فرش كوچولو بخريم به خونه ما رنگ كرم مياد و اصلا قهوه ايى به خونمون نميخوره حالا شوهر من الا و بلا گبر داده  بايد قهوه ايى بخريم من هر چى گفتم بابا نمياد به خونمون اخرش حرف منو گوش كرد و كرم خريديم ولى بعدش كلى داد و بيداد كه تو بچه ايى سليقه ات بچه گونه ست بزرگ شو ...  و اصلا فرش و دستش نگرفت بياره خونه من اوردم و گفت حالم ازش ( فرش) بهم ميخوره و اصلا نميخوام ببينمشو ... اينم بگم شوهرم خيلى عصبى بود و خشونت داشت الان سه ماهى ميشه داره سعى ميكنه خودشو كنترل كنه و ادم شه و واقعا هم خيلى نسبتا بهتر شده واسه همينم من باهاش كل كل نميكنم و جوابش و نميدم كه بتونه بهتر بشه و عادتاش و ترك كنه واسه همين مثلا اومدم با سياست بازى در بيارم اومديم خونه بهش گفتم عزيزم من اصلا فكر نميكردم تا اين حد رنگ فرش واست مهم باشه من نظرمو گفتم فقط و تو برام از همه چيز مهم ترى وقتى دوسش ندارى خوب منم نميخوامش فردا خودم ميبرم با قهوه ايى عوضش ميكنم. در اين جور شرايط معمولا شعور نشون ميده و ميگه نه و نميزاره عوض كنم ولى اين دفعه يكم گفت نه بيا پهن كنيم فرشو من بازم همش گفتم نه ( البته بازم با حرص ميگفت پهن كنيم جورى كه اگه پهن كنيم باز رو اعصابشه) اخرش گفت باشه برو عوض كن!!! بچه ها قهوه ايى اصلاااااااااااا به خونمون نمياد اونم بايد جلو چشم مهمون پهن كنم از طرفى هم اگه نبرم عوض كنم ضايع ميشم و ممكنه اونم همش با ديدن فرشه عصبى و وحشى شه. نميدونم چكار كنم به نظرتون ؟؟ از طرفى زورم ميگيره مرد انقدر تو كاراى خونه دخالت كنه اخه خونه دست سليقه زنه. اگه خونمون زشت باشه نميگن مرده بد سليقه ست كه ميگن زنه چه بى سليقه ست. ميدونم شايد سياست درستى به كار نبردم سرزنشم نكنيد لطفا بگيد چكار كنم ؟! 😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی عزیزم همون برید قهوه ای بندازید یکی بهت بگه بی سلیقه ای بهتره تا عصبی بشه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

میتونی اونو برا یه جا دیگه برداری و یه قهوه ای بگیری هر چند وقت یه بار تغییر بدید وقت مهمونی

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
اره بابا پهن کن مرد باید تو کارهای زنش دخالت نکنه اول یکم حرص میخوره بعد خوب میشه بی خیال باش

فكر كن يه زير تلويزيونى سه سال پيش خريديم به سليقه من كه اون دوست نداشته امشب ميگفت من هنوز اون زير تلويزيونى رو ميبينم رو مخمه! چندين بارم تو اين سه سال گفته ! يه ادمه گيريه كه نگو

اصلا قصد خريد نداشتيم گفتيم همين طور بريم بيرون بگرديم يهويى خودش ديد خوشش اومد گير داد بخريم.

خب میگی دیده و خوشش اومده.حالا که خوشش اومده ببر عوضش کن ولی به مرور زمان باهاش صحبت کن که این اخلاقشو عوض کنه.زمان میبره ولی جواب میده

انشالله صبح پاشه بگه همین خوبه ولش کن. توام ی لبخند بزن بگو چشم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...