2777
2789
عنوان

فیلم فریحا

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 66 پست
گات چی پس 😍😍😍😍😄😄 گات نفسه خدایی  واکینگ دد تاریخیه جذابه خدایی

راستش گاتهام کامل ندیدم ولی سریال امریکایی قطعا بد در نمیاد وقت کنم حتما دنبالش میکنم ( البته واکینگ دد تاریخی نیستا اون گیم اف ترونز منظورت بود فک کنم )

دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال قبل فریحارو کامل دیدم و فصل دومش شد راه امیر ک بیننده هاش رو از دست داد و نصفه ولش کردن

باید توی فصل اولش وقتی فریحا نخواست ادامه بده به خوبی و خوشی تمومش میکردن و طمع نمیکردن 

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
راستش گاتهام کامل ندیدم ولی سریال امریکایی قطعا بد در نمیاد وقت کنم حتما دنبالش میکنم ( البته واکینگ ...

گیم آف ترونز منظورم بود . واکینگ دد رو کامل ندیدم الان در حال دیدن گیمم 😍😍 در حد گات و بقیه ی آمریکاییا جذاب هست واکینگ دد ببینم ؟؟ تعریفشو که شنیدم 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
بعد از واکینگ دد هم فیر د واکینگ دد :)) فصل سوم و چهارمش مخصوصااا

ولی اعتراف میکنم فصل فعلی که درحال پخشه با حضور جناب نیگان خیلی روند کند و مزخرفی پیدا کرده |:

میگن فقط فصل اولش قشنگه بقیش نه  واسه همین ندیدمش هنوز

بیخیال |: فصل های واکینگ دد همه متصل به هم هست موضوع عوض نمیشه که ...به نظر من هرکی این سریال ندیده نصف عمرش بر فناس حتما ببین

ولی اعتراف میکنم فصل فعلی که درحال پخشه با حضور جناب نیگان خیلی روند کند و مزخرفی پیدا کرده |:

واکینگ دد؟ اره فصل هفت و نیم فصل هشت واقعا آب بندی و طولانی بود

گیم آف ترونز منظورم بود . واکینگ دد رو کامل ندیدم الان در حال دیدن گیمم 😍😍 در حد گات و بقیه ی آمری ...

سبکش کاملا فرق داره ولی خب اگه از این افرادی که صحنه های دل و روده و اینا حالشون بد میکنه نباشی واقعا ارزش دیدن داره میتونم بگم بهترین سریالی که توی کل عمرم تا الان دیدم

اون حس دلهره و اضطراب که تو بطن فیلم میری و خودت یکی اون افرادی میبینی که برای بقا تلاش میکنن تو یه جهان نابود شده واقعا قشنگه (:

سبکش کاملا فرق داره ولی خب اگه از این افرادی که صحنه های دل و روده و اینا حالشون بد میکنه نباشی واقع ...

حتما میبینمش 😍😍 

فیلم سینمایی چی بنظرتون ؟؟ 

مرسی توضیح دادین واسم 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
حتما میبینمش 😍😍  فیلم سینمایی چی بنظرتون ؟؟  مرسی توضیح دادین واسم

خواهش میکنم (:

چه ژانری؟

تو سبک اکشن جان ویک یکی از بهترین هایی بود که توی چند سال گذشته دیدم ! به حدی خوب بود 3 دفعه کامل دیدم |:

پس بد به حالم تازه شروعش کردم |: 

بدتر اینکه فصل نهم قراره اتفافات بدتر هم بیفته ک امیدوارم اخباری ک اسپویل کردن دروغ و برای جذب مخاطب بوده باشه