2777
2789
عنوان

فیلم فریحا

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 66 پست
خواهش میکنم (: چه ژانری؟ تو سبک اکشن جان ویک یکی از بهترین هایی بود که توی چند سال گذشته دیدم ! به ...

نه اکشن واقعا جرئت ندارم 😂 

سره گیم آف ترونز اون سکانس گیر افتادن جیمی لنیستر با خرس گندهه وحشت کردم جیغ میزدما 😐😐 

علمی تخیلی مثله جوخه ی خودکشی 

عاشقانه اصلاااا نمیخوام 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
بدتر اینکه فصل نهم قراره اتفافات بدتر هم بیفته ک امیدوارم اخباری ک اسپویل کردن دروغ و برای جذب مخاطب ...

من فقط شنیدم ریک و نیگان قراره متحد بشن ظاهرا نمیدونم اخر فصل 8 قراره ببینم یا فصل 9 |:

دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط شنیدم ریک و نیگان قراره متحد بشن ظاهرا نمیدونم اخر فصل 8 قراره ببینم یا فصل 9 |:

ریک یا همون اندرو میخواد بره پیش خانواده ش و قراره حذف بشه از سریال !

یه بار میگن مرگ و پایان غم انگیز داره

یه بار میگن میره و دوباره میاد

یه بار میگن فقط ۶ قسمت فصل ۹ حضور داره

آخرشم گفتن قراره فصل دهم شورانر بشه و بازم هست احتمالا

از اخر فصل ۸ نمیگم ک اسپویل نشه و هیجانش از دست نره 

از دوشنبه فصل نهم لینکش میاد 

اگه خواستین اخبارش رو دنبال کنید از پیج walkingdead_iran اینستا چک کنید 

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
نه اکشن واقعا جرئت ندارم 😂  سره گیم آف ترونز اون سکانس گیر افتادن جیمی لنیستر با خرس گندهه وح ...

اکشن جان ویک اونجوری نیست البته

خلاصش اینه یه یارویی برای انتقام یه تنه یه ارتش آدم رو شهید میکنه تمام |:

علمی تخیلی والا زیاد ندیدم البته جوخه انتحار یا همون خودکشی واقعا بحال بود قراره 2 ساخته بشه (:

دکتر استرنج دیدی ؟ ماتریکس چطور ؟ ( ماتریکس بخاطر کیانو رویز بازیگر مورد علاقم به دنبال میکنم )

یه سریال علمی تخیلی هم بود بد نبود دکتر هو بود فک کنم اسمش

اکشن جان ویک اونجوری نیست البته خلاصش اینه یه یارویی برای انتقام یه تنه یه ارتش آدم رو شهید میکنه ت ...

مرسی میرن تو لیست فیلمام پس اینا 

تازگیا فیوری رو دیدم اونم عالی بود عالیییییی برد پیت ترکوندا 

Max mad رو دیدین ؟؟ 

آره جوخه ی ۲ هم ۲۰۱۹ میاد ولی جوکر و هارلی همون بازیگرا نیستن 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
ریک یا همون اندرو میخواد بره پیش خانواده ش و قراره حذف بشه از سریال ! یه بار میگن مرگ و پایان غم ان ...

خیلی خیلی ممنونم بابت توضیحات دوستم  

فکر نمیکنم بتونم فصل 9 به روز ببینم چند وقت طول میکشه حداقل تا فصل 8 تموم کنم وقت نمیشه 

ولی خیلی دوست داشتم دوبله سریال یه فصل عقب تر بود که میشد دوبله دید دلچسب تر میشد

دوبلش فکر کنم تا فصل 5 شده تازه |: 

مرسی میرن تو لیست فیلمام پس اینا  تازگیا فیوری رو دیدم اونم عالی بود عالیییییی برد پیت ترکوندا ...

دیدم خیلی زیاد هم دیدم حفظم قشنگ |:

یه مدت واقعا خز شده بود قشنگ هرجا میرسیدی داشتن مد مکس میدیدن   

فیوری ندیدم ( حقیقت برد پیت به شخصه دوست ندارم البته به هواداراش احترام میزارم سو تفاهم نشه )

ولی به جرات میگم دواین جانسون یا جیسون استاتهام هرچی فیلم تو طول عمرشون بازی کردن رو من دیدم   فیلمایی ازشون یادمه که خودشون یادشون نیست توش بازی کردن  

دیدم خیلی زیاد هم دیدم حفظم قشنگ |: یه مدت واقعا خز شده بود قشنگ هرجا میرسیدی داشتن مد مکس میدیدن ...

بر عکس اسمه فیلمه رو گفتم سوتی دادم 😂😂 

Fight club رو زدم دانلود شه بشینم ببینم 

من چقدر عقبم پس خز شده من تازه خواستم بشینم ببینم 😶😂

بر عکس اسمه فیلمه رو گفتم سوتی دادم 😂😂  Fight club رو زدم دانلود شه بشینم ببینم  من چق ...

مهم نیست  راجب اون عقب نباشی راجب باشگاه مبارزه خدایی دیگه عقبی یه 20 سالی   

میخوام یه پیشنهاد بهت بکنم البته مطمعن نیستم انجام بدی ولی اگه دوست داشتی این فیلمو جاش امشب دانلود کن و ببین

مطمعنم پشیمون نمیشی ولی خب خیلی دلم میخواد فردا بهم نظرت رو راجبش بگی 

http://dibamovie1.com/623/download-john-wick-2014.html

مهم نیست   راجب اون عقب نباشی راجب باشگاه مبارزه خدایی دیگه عقبی یه 20 سالی     می ...

باشگاه مبارزه م فقط اسمشو شنیدم ندیدمش 😭😭 

آخه من کلاااا وقت نداشتم کنکور داشتم دو سه ماهه فیلم میبینم عشق فیلم شدم واقعا 😍😍 

چشم دانلود میکنم ولی اگه اجازه بدین فردا ببینمش بعد حتما نظرمو میگم هر چند حتما عالیه 😊😊 

میدونم خیلی عقبم ولی با این علاقه ای که از بچگی به فیلم داشتم خودمو میرسونم به پیشکسوتا 😑😂

اکشنه که قراره برگام بریزه 😓😂  خدایا توکل به خودت 😕😅

اگه ببینی و نظرت بهم بگی که به منم خیلی لطف کردی ( حالا انگار کارگردانش خودمم نویسندش بابامه  تهیه کننده ننمه بازیگر نقش اولش داداشم     )

نه بابا نترس اینجوری که فکر میکنی نیست کلا خیلی قشنگه طرف برا زنش که مرده دنیا رو بهم میریزه  

دلهره و ترس نداره ولی هر صحنه لعنتی هیجان مبارزه داره کلا باید 2 تا چشم هم از بقلی قرض بگیری ذل بزنی به صفحه تلوزیون   

یه تریلر میکس شده خیلی جذاب ازش تو تل دارم بخاطر حجم برام مقدور نیست اینجا اپلود کنم وگرنه حتما برات میفرستادم

اگه ببینی و نظرت بهم بگی که به منم خیلی لطف کردی ( حالا انگار کارگردانش خودمم نویسندش بابامه  ت ...

بلند خندیدم همه بیداز شدن از خواب 😕😂 

میبینم حتما آقای کارگردان 😍😅 

شما لطف کردید وقت گذاشتید بهم معرفی کردید مرسی ☺☺

ببین عقب نیستی منظورم یه ذره بد گفتم اخه  باشگاه مبارزه یا همون  Fight club یه فیلم که تاریخ انقضاش گذشته مال 2/3 دهه پیشه

فکر کنم سال 75/76 شمسی تاریخ اکرانش یعنی موقعی که من تازه به دنیا اومدم |: