sanaz۱۲ مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 عنوان فیلم فریحا | مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 66 پست بچه ها کسی فیلم فریحا رو دیدهمن تا قسمت نه شو تو یع کانال دیدم دیگ بقیش نیسنمیدونین اگ کجا میتونم پیداش کنم؟؟خیییلی فیلم قشنگیه بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥 1397/07/14 | 21:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهشت_تهران عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 509 بلند خندیدم همه بیداز شدن از خواب 😕😂 میبینم حتما آقای کارگردان 😍😅 شما لطف کردید وق ... ای بابا معذرت چه زود میخوابن 11 نشده هنوز خواهش میکنم کاری نکردم صحبت دوستانه بود دوستم دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 ببین عقب نیستی منظورم یه ذره بد گفتم اخه باشگاه مبارزه یا همون Fight club یه فیلم که تا ... خاک بر سرم کنن وای آبروم رفت من فک کردم دو تا فیلم جدا هستن وای خدایی بهم نخندین معذب میشما 😂😂 اصلا من دیگه سکوت میکنم فقط همین 😓😓 ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 ای بابا معذرت چه زود میخوابن 11 نشده هنوز خواهش میکنم کاری نکردم صحبت دو ... بچه مدرسه ای داریم و نوزاد و دانشجو و سرکار برو 😂😂😶😶 دیگه زود میخوابن من بیدارم تا پاسی از شب 😎😎 نه بابا معذرت چرا احتیار دارید ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
بهشت_تهران عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 509 خاک بر سرم کنن وای آبروم رفت من فک کردم دو تا فیلم جدا هستن وای خدایی بهم نخندین معذب ... دور از جون چشم نمیخندم از الان به فکر اون فحش هایی هستم که صاحب تاپیک دفعه بعدی که انلاین میشه به ما 2 نفر میده از سریال آبکی ترکیه ای فریحا به کجا رسیدیم دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 دور از جون چشم نمیخندم از الان به فکر اون فحش هایی هستم که صاحب تاپیک دفعه ب ... نه واقعا خجالت کشیدم چه سوتی دادم تو همین چند دقیقه چت 😭😂 فریحا سلیقه ی ما نبود خو 🤣🤣 ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
بهشت_تهران عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 509 بچه مدرسه ای داریم و نوزاد و دانشجو و سرکار برو 😂😂😶😶 دیگه زود میخوابن من بیدارم تا پاسی از شب 😎 ... حق میدم انصافا بالاخره صبح زود پا میشن باید زودتر بخوابن استراحت کافی داشته باشنماشالله خانواده شلوغی هستید حس تنهایی بهم دست داد قشنگ دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 حق میدم انصافا بالاخره صبح زود پا میشن باید زودتر بخوابن استراحت کافی داشته باشن ماشالله خانواده شل ... ای جان هممون خواهر برادر که نیستیم دوتاشون خواهر زادمن که پیش ما زندگی میکنن کلا تنی ها کمن 😕😂 ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔