sanaz۱۲ مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 عنوان فیلم فریحا | مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 66 پست بچه ها کسی فیلم فریحا رو دیدهمن تا قسمت نه شو تو یع کانال دیدم دیگ بقیش نیسنمیدونین اگ کجا میتونم پیداش کنم؟؟خیییلی فیلم قشنگیه بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥 1397/07/14 | 21:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 دو تا سریال خوب معرفی کنید ممنون شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
yeganeh74 عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 5346 اره قسمت ب قسمت دان میکنم میبینم نه تاشو دیدم ۲۰۰قسمت به بالاس یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
بهشت_تهران عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 509 هووووو یا خدا ن دیگ تا این حد در کل بخوام بگم ارزش وقت تلف کردن نداره فیلم لوسی هست دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 چرا یه فیلم خوب نمی بینی 🙂🙂 ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
tootfrngii عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 770 خخفصل دومش ک داغونه، ولی نبین غمگینه تهران،28ساله،🍁🍁🍁❤❤🍁🍁 عشق پاییز
بهشت_تهران عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 509 دو تا سریال خوب معرفی کنید ممنون 1-واکینگ دد |:2- واکینگ دد3- واکینگ ددعمرم پای این سریال گذاشتم و میزارم و خواهم گذاشت |: دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 چرا یه فیلم خوب نمی بینی 🙂🙂 مثلا چی .یه فیییییلم خیلی قشنگ و عاشقونه بگو تا ببینم بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 1-واکینگ دد |: 2- واکینگ دد 3- واکینگ دد عمرم پای این سریال گذاشتم و میزارم و خواهم گذاشت |: ترکیه ای؟؟؟میشه کانالشو بم بگی؟ بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 1-واکینگ دد |: 2- واکینگ دد 3- واکینگ دد عمرم پای این سریال گذاشتم و میزارم و خواهم گذاشت |: گات چی پس 😍😍😍😍😄😄 گات نفسه خدایی واکینگ دد تاریخیه جذابه خدایی ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 1-واکینگ دد |: 2- واکینگ دد 3- واکینگ دد عمرم پای این سریال گذاشتم و میزارم و خواهم گذاشت |: میگن فقط فصل اولش قشنگه بقیش نه واسه همین ندیدمش هنوز شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
آبانه1 عضویت: 1392/01/29 تعداد پست: 4340 1-واکینگ دد |: 2- واکینگ دد 3- واکینگ دد عمرم پای این سریال گذاشتم و میزارم و خواهم گذاشت |: بعد از واکینگ دد هم فیر د واکینگ دد :)) فصل سوم و چهارمش مخصوصااا بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 من اینا رو دیدم فرندز لاست گات هو ای مت یور مادر مادرن فمیلی وست ورد زیاااد دیدم الان دنبال یه سریال خوبم ولی خوشم نیومده از این جدیدا فعلا شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 مثلا چی .یه فیییییلم خیلی قشنگ و عاشقونه بگو تا ببینم عاشقانه هم داره ولی کمممم گیم آف ترونز ببین . ساخت ایرانم کمدیه ببین . ریودریل خوبه . The100 . ولی گات گات گات 😍😍 ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
فهیمه14 عضویت: 1395/08/18 تعداد پست: 1788 خیلی سریال مسخره ای بود. اخرم اعتراض کردن مردم ترکیه دیگه فیلمش پخش نکردن. وسط قسمت ها سریال تموم شد
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 لاست هم قشنگه ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔