2777
2789
عنوان

فیلم فریحا

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 66 پست

دو تا سریال خوب معرفی کنید 

ممنون 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
اره قسمت ب قسمت دان میکنم میبینم نه تاشو دیدم 

۲۰۰قسمت به بالاس 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یه فیلم خوب نمی بینی 🙂🙂

مثلا چی .یه فیییییلم خیلی قشنگ و عاشقونه بگو تا ببینم

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
1-واکینگ دد |: 2- واکینگ دد 3- واکینگ دد عمرم پای این سریال گذاشتم و میزارم و خواهم گذاشت |:

ترکیه ای؟؟؟

میشه کانالشو بم بگی؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
1-واکینگ دد |: 2- واکینگ دد 3- واکینگ دد عمرم پای این سریال گذاشتم و میزارم و خواهم گذاشت |:

گات چی پس 😍😍😍😍😄😄 گات نفسه خدایی 

واکینگ دد تاریخیه جذابه خدایی 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

میگن فقط فصل اولش قشنگه بقیش نه 

واسه همین ندیدمش هنوز

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

بعد از واکینگ دد هم فیر د واکینگ دد :)) فصل سوم و چهارمش مخصوصااا

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

من اینا رو دیدم 

فرندز 

لاست 

گات 

هو ای مت یور مادر 

مادرن فمیلی 

وست ورد 

زیاااد دیدم 

الان دنبال یه سریال خوبم ولی خوشم نیومده از این جدیدا فعلا 

مثلا چی .یه فیییییلم خیلی قشنگ و عاشقونه بگو تا ببینم

عاشقانه هم داره ولی کمممم گیم آف ترونز ببین . ساخت ایرانم کمدیه ببین . ریودریل خوبه . The100 . ولی گات گات گات 😍😍

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔