2777
2789
عنوان

زندگی

172 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من خیلی خسته شدم اززندگی هرچی تلاش میکنم واسه شادشدنش بیشتر خراب میشه دارم دق میکنم ازگریه کردن خسته ام نمیخوام کسی بادیدن من ناراحت بشه میخوام یابمیرم یا جایی برم که تنهای تنهاباشم😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم دلیلی داری برای این رفتارت ؟؟

مثلا مشکلی با همسرتون ناراحتی چیزی 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

منم پدر و مادرم فوت شدن، سه ماهه ازدواج کردم با یه شوهر سرد مززززززاج  و مخفی کار  و شدیدا کم حرف

خواهر ندارم   برادرم هم یه شهر دیگه است

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه

من عاشق شوهرم هستم اونم عاشق منه ،ازم سردشده اما نمیدونم بخاطراینگه عاشقمه نمیتونه ازم جدابشه یااینکه میترسه بلایی سرخودم بیارم.اتفاقهایی افتاده بودکه هردومون مقصربودیم اما من باصبوری تونستم اون وخودم رو به زندگیمون دوباره پیوندبدم .اما گذشته گهگدارمیاد تو فکرم و ناخواسته آزارش میدم دیشب رنجوندمش و بهم گف میخواد جایی بره که من نباشم

من عاشق شوهرم هستم اونم عاشق منه ،ازم سردشده اما نمیدونم بخاطراینگه عاشقمه نمیتونه ازم جدابشه یااینک ...

گف حرفهام مثه زخم زدنه حالم خیلی بده دارم دق مبکنم.اگه بره شهردیگه کارکنه من میمیرم 

متاهلم

کسی اگه بخواد با دیدنِ تو ناراحت بشه اون دیگه خودش مشکل داره باید بره خودشو درست کنه وگرنه کسی از دیدن کسی ناراحت نمیشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
کسی اگه بخواد با دیدنِ تو ناراحت بشه اون دیگه خودش مشکل داره باید بره خودشو درست کنه وگرنه کسی از دی ...

منظورم اینه که دوست ندارم باخانوادم درمیون بزارم دلم نمیخواد ناراحتشون بکنم.امروزاومدم خونه مامانم اینا همش مامانم میگف چرابیحالی چرا حوصله نداری چشام همش پرمیشه اما نمیخوام چیزی بگم بهشون.