2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 28 پست
منظورم اینه که دوست ندارم باخانوادم درمیون بزارم دلم نمیخواد ناراحتشون بکنم.امروزاومدم خونه مامانم ا ...

پیش یه روانشناس برو اون کمک میکنه به شما 

ببخشید دوستم 

حالتو میفهمم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اینو بهش بگی دیگه نمیره

گفتم اما گف خیلی اذیتش کردم گف همش فک میکنه دارم دیدمیزنمش گف وقتی خوابه فک میکنه دارم قایمکی گوشیشو بازرسی میکنم وخوشش نمیاد ازاینکار گف اونقدربگو مگو کردم که بعد وقت کاری دلش نمیخوادبیادخونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم اما گف خیلی اذیتش کردم گف همش فک میکنه دارم دیدمیزنمش گف وقتی خوابه فک میکنه دارم قایمکی گوشیشو ...

از یه مشاور کمک بگیر ،تلاش کن تسلیم نشو،میتونی درستش کنی زندگیتو......یقین داشته باش

از رحمت خداوند نا امید نباشید.....
از یه مشاور کمک بگیر ،تلاش کن تسلیم نشو،میتونی درستش کنی زندگیتو......یقین داشته باش

خیلی ممنونم که بهم روحیه میدید توروخداواسمون دعاکنید ماخیلی عاشق هم بودیم و هستیم اما این سه سال سختی و مشکلات باعث شده که همش محبت همدیگرو هم بد برداشت میکنه شوهرم سوتفاهم میشم همش من چیز خوبی میگم امااون فک میکنه که نصیحت میکنم یادزدکی دیدمیزنمش 😢

چند ساله ازدواج کردید؟فرزند دارید؟

هشت سال هست من سی و شوهرم سی و یک سالشه،نه نداریم من چنباردکتررفتم و کیست ریزداشتم اما گف مانعی نیس واسه بارداری اما هنوزخدا آغوشمون رو پر نکرده

خیلی ممنونم که بهم روحیه میدید توروخداواسمون دعاکنید ماخیلی عاشق هم بودیم و هستیم اما این سه سال سخت ...

خواهش میکنم عزیزم،اما مشاوره واجبه برید چ بسا همسرتون پارانوئید باشن

از رحمت خداوند نا امید نباشید.....

میدونی شما به یکی نیاز داری که درکت کنه... که بتونی راحت هرچی حرف و داد توی دلت هست بگی ولی به دل نگیره... کسی که بهت محبت کنه...

شما تشنه ی محبت و توجه هستی و چون توی دورانی هستی که این شرایط برات مهیا نیست بدتر میشی و کارها رو بدتر میکنی...

ولی باید یه واقعیتی رو بفهمی اونم اینکه توی این اوضاع تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی... بجای اینکه بترسی که بقیه ازت فاصله بگیرن یکم قوی باش خودت فاصله بگیر... یکم روی خودت تمرکز کن نه بقیه... تلاش کن که خودتو ترمیم کنی... هر کاری که از دستت برمیاد انجام بده... مثلا اگر موقعیتش رو داری تنهایی برو مسافرت... مثلا یه سفر زیارتی.... تمام کارهای اشتباهت رو بنویس و برای تک تکشون راه حل بنویس... به خودت فک کن نه بقیه... فقط و فقط به خودت فکر کن... وقتی خودت عوض بشی و کسی بشی که خودت خودتو دوست داشته باشی ناخودآگاه بقیه هم سمتت میان... تو به زور سمت کسی نرو... تو فقط روی خودت تمرکز کن که خوب باشی و بمونی

میدونی شما به یکی نیاز داری که درکت کنه... که بتونی راحت هرچی حرف و داد توی دلت هست بگی ولی به دل نگ ...

خیلی به گفته هاتون حق میدم خیلی وقته میخوام جایی برم که هیشکی نباشه هیچی نپرسه وهیچی نگه اما جایی ندارم تنهایی تاالان هیچجا نرفتم و نه تنها همسرم بلکه خانوادمم هیچوقت اجازه نمیدن تنها جایی برم بخاطر اعتمادنیستا.اخلاقشون اینجوریه

نکنه خدایی نکرده بخاطر بچه ناشکری کنی،خدا بهتر از من و شما میدونه کی بده ........

ناشکری نکردم اما وقتی میبینم خواهرم چنسال بعدمن ازدواج کرده و دوساله هس بچه اش وخیلیا که ناخواسته بچه دارشدن خیلی دلم واسه خودم و شوهرم میسوزه که نمیتونم بابا کنمش اخه شوهرم خیلی بچه دوست داره اما هیچوقت بهم چیزی نمیگه چنباربهش گفتم نمیتونم بهت بچه بدم نمیخوای اگه ولم کن گفته مزخرف نگو دیوونه نشو.من خیلی عاشق شوهرمم اونم همینطور اما ازمحبت زیادی دارم ناخواسته ازارش میدم ازخودم بدم میاد