2777
2789
عنوان

رابطه خوب با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 31108 بازدید | 63 پست
آخه دیگه چاره ای نیس احساس میکنم تا وقتی خونوادشو دوس داشته باشم دوستم داره😔

بیخیال دوری و دوستی کن کاریم نمیشه کرد با این روش خودت راحتی اونم راحته الکی یا واقعی دوستمون دارن رو هم بهش فکر نکن از حال لذت ببر

اولن مونده با همسر آدم بعدش هم باید به اندازه خوبی کرد به مردها زیاد خوبی کنی فک میکنه کیه توی این زمونه هم خیلی سخته شوهرتو نگهداری 

احساس تنهایی مانند موریانه ای از دورن ذره ذره وجود انسان را می خورد واو را ضعیف می‌کند، بدون اینکه ظاهر او چیزی را نشان دهد.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هرکاری میکنی تورابطه اگه از روی حس خوب باشه بیشتر از هزاران کار گرون قیمتو پوشیدن لباس خواب های آنچنانی وکاستومهایی که به زور تن میزنی ارزش خواهد داشت. این تجربه ده ساله منه. وقتی حستون خوب نیست با احترام کامل رابطه رو به یه زمان مشخص موکول کنید وقتی هم میخواید شده زمین وزمان رو بهم بدوزید تا شرایطش رو مهیا کنید تا به همسرتون باشید.