چه راه هایی پیشنهاد میکنین که یه زن رابطه خوبی با همسرش داشته باشه؟ینی چیکارا باید کرد چه رفتاری انجام داد چجوری صحبت کرد یا چجوری با کارایی که خوشش نمیاد و همسرش انجام میده کنار بیاد؟یا تو رابطه زناشویی چیکار کرد که جلب توجه کرد؟اصلا یه زن چیکار باید بکنه که فقط اون به چشم شوهرش بیاد و بهش توجه کنه😊
خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤
عزیزم بیشتر وقتا خودت به شوهرت پیشنهاد بده که برید خونه مادر یا خواهرش اینا حتی اگه دوس نداشته باشی ...
شاید باورت نشه اما بخدا من همیشه میگم بریم اونجا. حتی پیش اومده اونم 2 بار که دو سه هفته نرفته خونه مادرش اینا و حتی واسه این مووضع باهاش بحث کردم.هرچی میگفتم بریم و از این حرفا قبول نمیکرد که آخرش بعد چند روز باهام دعوا افتاد که خونه خودمون دلم نمیخواد برم که آخرش کوتاه اومدم
خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤
هعی بابااااااااا منکه هرکاری کنم شوهرم باز رفتار همیشگیشو داره و عادیه زیاد واسم مهم نیست که چکنم ...
منم همین.دیگه نمیدونم چیکار کنم که وضعیتمون خوب بشه.میدونم مشکل از من نیست ولی هرکاری میکنم که یکم اوضاع بهتر بشه ولی باز اون رفتارش همینی که هست.همیشه با بقیه بهتر رفتار میکنه مثلا با دوست دختر پسرخالش عین یه خانم رفتار میکرد و همش میگفت و میخندید ولی وقتی اومدیم خونه اخمش تو هم و هی کارایی میکرد که من بالآخره صدام در بیاد یه غیر بزنم
بیین من اضن از خانواده نامردم خوشم نمیاد چون وقتی باهم دوست بودیم خیلی اذیتم کردن من بازم الکی هم شد ...
درسته😍وقتی با رفتارای بدشون بگی و بخندی اونا بیشتر عذاب میکشن
باهاش دوستم میشینم باهاش فوتبال میبینم باهم پلی استیشن بازی میکنیم کل کل میکنم سر بازی باهاش وقتی ...
شوهر من که فقط میریزه میپاشه.ولی باز با اینا کنار میام.ولی چرا باز یجا کارم میلنگه و همچنان از هم ناراحت میشیم.بعضی وقتا صبرم تموم میشه😔
نمیدونم والا فک کردم شوهرت وابسته به خونوادشه و باید هرروز اونا رو ببینه چون شوهر من اینطوریه منم ...
نه اینجوری نیست.فقط وقتایی که کار دارن حتما باید بره و دیگه اصلا به من توجه نمیکنه
منم همین.دیگه نمیدونم چیکار کنم که وضعیتمون خوب بشه.میدونم مشکل از من نیست ولی هرکاری میکنم که یکم ا ...
نه شوهرمن واسش مهم نیست چطور باشم تمیز یا کثیف یا هرچیز دیگه.فقط اینکه اعصابم خراب باشه بدش میاد چون خیلی بد میشم اینم کلا اینجوریه که از دوس داشتن میاد اذیت میکنه و چون بدم میاد میپرم بش و بحثمون میشه و واقعا دیگه بدم میاد از زندگیمون
اینکه میگم اذیت هم کارایی مث گاز و نیشگون و ایناس.
میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
نه شوهرمن واسش مهم نیست چطور باشم تمیز یا کثیف یا هرچیز دیگه.فقط اینکه اعصابم خراب باشه بدش میاد چون ...
دقیقا دقیقا ما هم همینیم.همین دیشب کلی بحث کردیم.خونه مامان مهمان اومد گیر داد که بریم خونه مامانم اینا اونجا نریم الان چند باره اینکارو میکنه.پیش خانواده من همش سیاست میاد.منم گفتم باشه بریم خونه مامانت اینا باز لج کرد که تو نمیخوای بیای.هیچی کلا خیلی بحث کردیم.واقعا صبرم تمام شده نمیدونم چیکار کنم.مشاوره هم نمیاد بریم
من چون با مادر شوهرمم گیر میده که بریم خونه بابات😂بعضی وقتاهم که میگم نمیام نمیتونم انقد عصبی میشه که نگو😂اخرشم میگه خو خودم تنها میرم😂ولی امان از روزی که مهمون داشته باشن بابام اینا.أ 40کیلومتری خونشون رد نمیشه😒
میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
من چون با مادر شوهرمم گیر میده که بریم خونه بابات😂بعضی وقتاهم که میگم نمیام نمیتونم انقد عصبی میشه ...
اخریش دقیقا مال منم همینه 😕😕
استارتر ی کانال تحت نظر روان شناس تو telgram هست که مهارت زناشویی رو آموزش می ده من که ازش خ استفاده ...
مرسی گلم