2777
2789
عنوان

رابطه خوب با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 31108 بازدید | 63 پست
بشناس مردهارو.مردها بر عکس زنا با چشم عاشق میشن نه با گوش.با کارهات و رفتارات عشقتو بروز بده.کل کل ن ...

سعی میکنم همین باشم انشالا

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی بابااااااااا

منکه هرکاری کنم شوهرم باز رفتار همیشگیشو داره و عادیه

زیاد واسم مهم نیست که چکنم و نکنم چون به هر حال خودشه

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
سعی میکنم همین باشم انشالا

😍😘😍

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
من دوستندارم غر بزنم ولی بعضی کارای خانوادش باعث میشه اکثرا باهم بحث میکنیم.اما خسته شدم از این وضعی ...

بیین من اضن از خانواده نامردم خوشم نمیاد چون وقتی باهم دوست بودیم خیلی اذیتم کردن من بازم الکی هم شده جوری رفتار میکنم که فکر کنه خانوادشو دوست دارم اصن زندگی خودت باش چیکار به اونا دازی اینقدر مامانش هنوز هیچی نشده به من تیکه میندازه من فقط بهشون میخندم چون من هرچی دعوا کنم اونا خوشحال میشن درسته داغون میشم اما تظاهر میکنم بازم محبت میکنم..

من دوستندارم غر بزنم ولی بعضی کارای خانوادش باعث میشه اکثرا باهم بحث میکنیم.اما خسته شدم از این وضعی ...

من غر نمیزنم مثلا امروز قرار بود ۵بیاد من از ۵امادع بودم ساعت ۸شب اومد -_-اونم نه تنها با دوستش من هیچی نگفتم کلی خندیدیم درسته خیلی ناراحت بودم اما گفتن بیخیال نوبت منم میرسه

چطوره رابطتون؟

خب خیلی همو دوسداریم ولی بعضی اوقات واسه چیزای کوچیک ازم ناراحت میشیم و اون روزمون زهرمار میشه برامون.ولی حس میکنم داره رابطمون سرد میشه کمتر بهم محبت میکنیم.مثلا هرجا میخوایم بریم باید کلی منتشوبکشم که بریم.زیاد بیرون نمیاد   مهمانی نمیاد هر وقت خونست یسره جلو تلوزیونه بهم اهمیت نمیده.از این وضعیت خوشم نمیاد 

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤

باهاش دوستم

میشینم باهاش فوتبال میبینم باهم پلی استیشن بازی میکنیم کل کل میکنم سر بازی باهاش

وقتی از سرکار میایم میزاذم نیم ساعت تو خلوت خودش باشه خستگیش دربره

باهم کار خونه رو انجام میدیم

ناز میکنم براش خیلی بوسش میکنم اونم یاد گرفته نازم کنه و بوسم کنه

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
تجربه من اینه که احترام متقابل توی رابطه زن و شوهر معجزه میکنه، همچنین احترام به خانواده های هم یکی ...

اینو قبول دارم چون بعضی وقتا ازم میپرسه که ازم رازی هستی یا نه.

گاهی وقتا که نشسته سرش تو گوشیشه به جای اینکه غر بزنیم و بگیم چرا به من توجه نمیکنی و مدام گوشی دستته میتونیم بگیم دلم برا بغلت تنگ شده الآن دوس دارم پیش هم بخوابیم بعد خودش اصلا نمیفهمه چطوری گوشیا میذاره کنار و میاد پیشتون بعدم رو تخت اینقدر دلبری کنیین و قربون صدقه ش برید که دیگه نتونه خودشو کنترل کنه😆😆

تفاوت سنیتون چقده؟

3 سال

مردا خیلی خوشحال میشن اگه بدونن تونستن برای خانومشون کاری انجام بدن

پس گاهی وقتا کارایی که میدونی شوهرت از پسش برمیاد رو ازش بخواه برات انجام بده

بعدم تا یه دو سه روز جلوش ذوق کن و از کارش تشکر کن 

اینجوری دفعه ی بعد خودش دنبال راهی میگرده که خوشحالت کنه