2777
2789
عنوان

رابطه خوب با شوهر

31108 بازدید | 63 پست

چه راه هایی پیشنهاد میکنین که یه زن رابطه خوبی با همسرش داشته باشه؟ینی چیکارا باید کرد چه رفتاری انجام داد چجوری صحبت کرد یا چجوری با کارایی که خوشش نمیاد و همسرش انجام میده کنار بیاد؟یا تو رابطه زناشویی چیکار کرد که جلب توجه کرد؟اصلا یه زن چیکار باید بکنه که فقط اون به چشم شوهرش بیاد و بهش توجه کنه😊

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست و رفیق شوهرت باشی  ینی فک کنه اول از همه ی دوست پایه ای براش بعد همسر

خب چجوری؟

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤

بداخلاق و غرغرو نباشی

وابسته و آویزون نباشی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
جنیفر لوپز هم که باشی بازم مردای ایرانی همیشه چشمشون دنبال زنای دیگه س 😐😐😐

😂دقیقاااا

وقتی باهم حرف بزنید با محبت تو چشاش نگاه کن 

وقتی میاد با لبخند برو پیشوازش 

پشتش باش 

درکش کن 

براش ناز کن 

غذای مورد علاقه شو درست کن 

اینا خیلی ساده است ولی مفیده 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

وقتی رابطه جنسی میخواد هی نگیم نه و... راهشو یاد بگیریم دوتایی باهم کیف کنیم..خوششون میاد رابطتم خوب میشه..هی غر نزنیم سر هرچیزی..تو خونه آرایش کنی فقط واسه اون. لباس متفاوت بپوشی..غذای مورد علاقش..لباساشو اتو کنی بدی دستش😊وقتی خستس هی حرف الکی نزنیم 

وقتی خسته از سرکار میاد خونه تند تند شروع نکنیم اتفاقای اون روز رو تعرف کردن به جاش درو براش باز کنیم و بگیریمش تو بغل و بوس کنیم همو تا خستگیش بره و یه چیزی براش بیاریم بخوره

زن هر چی باشه اقاشون باید دوسش داشته لاشه.اه بدم میاد هی میگن فلان کنید بهمان کنید اقاتون فلان شه..

اقا شوهرماون ادم بشن ما میشیم حوا.

شوهرامون امام علی بشن ما میشیم حضرت فاطمه

بشناس مردهارو.مردها بر عکس زنا با چشم عاشق میشن نه با گوش.با کارهات و رفتارات عشقتو بروز بده.کل کل نکن باهاش.مردا متنفرن از شکست.اگ تو دعوا برنده شدی درواقع بازنده ای.رفیقش باش درکش کن.گاهی ببخش.از خونوادش بخصوص مادرش هرگز بد نگو.تعریف کن ازش اعتماد بنفسش رو بالا ببر.

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!