2777
2789
عنوان

رابطه خوب با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 31108 بازدید | 63 پست

خب من اصولا مردا خانومی رو میخوان که گیر ندن  بهشون زیاد من خودم زیاد گیر نمیدم بعضی وقتا درسته عصبی میشم اما بهش هیچی نمیگم ..محبت زیادی میکنم جوری که چند روز دوریم یا قهریم میاد میگه هیچکی مثل توپیدا نمیکنم من خیلی از خانوادش تعریف میکنم بااینکه خوشم نمیاد ازشون😂 صبحا که میره سره کار چون ازدواج نکردیم هنوز بعضی صبح ها که باهم سره کار از خونه صبحونه میارم تو ماشین میخوریم ..بهشم میگم میگم من بهت گیر نمیدم اعتماد دارم اما خودت وجدان داری و..

وقتی باهم حرف بزنید با محبت تو چشاش نگاه کن  وقتی میاد با لبخند برو پیشوازش  پشتش باش&nb ...

همه کار میکنم ولی بازم انگار یجای کار میلنگه 

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چجوری؟

ما از اول با همسرم اینطوری بودیم کلا باهم دگ پایه همه چی هستیم هر پیشنهادی اون بده یا من بدم انجام میدیم 

نه نمیگیم ،باهم تفریح میکنیم ،موزیک گوش میدیم ،همیشه میریم گردش ،توخونه همه مدل  بازی میکنیم ،همیشه درحال شیطنت هستیم ،علایقمون خیلی شکل همه وقتی بهم میگه خیلی خوشحالم ک انقد پرانرژی و باحالی میدونم ک خیلی خوشحاله

غر هم نمیزنم چون ادم خیلی ریلکسی هستم کلا هرچی ناراحتم کنه منطقی میگم اونم انجام میده

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
وقتی خسته از سرکار میاد خونه تند تند شروع نکنیم اتفاقای اون روز رو تعرف کردن به جاش درو براش باز کنی ...

این واقعا درسته.باید بزارم کنار این اخلاقو

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤

تجربه من اینه که احترام متقابل توی رابطه زن و شوهر معجزه میکنه، همچنین احترام به خانواده های هم

یکی دیگه اینکه از اخلاقای خوبش مدام تعریف و تمجید کنی،مردا تشنه این هستن که مطمئن بشن همسرشون قبولشون داره ،وقتی خیالشون جمع بشه بیشتر سعی میکنن باب میلت رفتارکنن

ولی اگه مدام ازشون انتقاد کنی موضع میگیرن و بهیچ وجه رفتارشون رو عوض نمیکنن

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...
زن هر چی باشه اقاشون باید دوسش داشته لاشه.اه بدم میاد هی میگن فلان کنید بهمان کنید اقاتون فلان شه.. ...

من شوهرم خوبی داره.کارای خلاف میلم هم میکنه.خب در مقابل خوبیش باید یکاری بکنم..منم دلشو بدست میارم البته😉ولی خب هیچکس کامل نیست.نه علی داریم نه فاطمه

ما از اول با همسرم اینطوری بودیم کلا باهم دگ پایه همه چی هستیم هر پیشنهادی اون بده یا من بدم انجام م ...

خب من پایه همه چی هستم ولی همسرم نه.واسه هرکاری باید منت بکشم

عزیزم بیشتر وقتا خودت به شوهرت پیشنهاد بده که برید خونه مادر یا خواهرش اینا حتی اگه دوس نداشته باشی ببینی شون

گاهی هم از مادرش تعریف کن

یا بگو پدر مادرت بهترین مامان و بابای دنیان که همچین پسری تربیت کردند

من که وقتی این کارو میکنم شوهرم کلی ذوق میکنه و هزار بار ذوق میکنه و میگه دوستت دارم 😁

خب من اصولا مردا خانومی رو میخوان که گیر ندن  بهشون زیاد من خودم زیاد گیر نمیدم بعضی وقتا درسته ...

من دوستندارم غر بزنم ولی بعضی کارای خانوادش باعث میشه اکثرا باهم بحث میکنیم.اما خسته شدم از این وضعیت که دادیم زندگی میکنیم که همش از هم واسه هرچیزی ناراحت میشیم.نیاز جنسی شو همیشه برطرف میکنم حتی اگه ازش ناراحت باشم و خودم هیچ لذتی نبرم ولی نمیدونم چرا هروقت بحث خانوادش میشه همه چی بهم میریزه