اره بابا . چه خبره. ملت روز موعد میرن منفی ی هفته بعد مثبت....
فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
منم دقیقا شرایطم با شما مشابه ۵روز پیش ۲تا لک صورتی دیدم موعود پریم ۲۳ هست صبر میکنم تا چند روز بعد ...
وای منم موعدم 23ام هست...یه رابطه مشکوک هم داشتم...ولی خب بلافاصله اورزانسی خوردم اما چون دقیقا روز تخمک گزاری بود خیلی میترررسم... حالت های عجیبی هم دارم...من از شیرینی متنفررررم 22سالمه تاحالالب به شیرینی نزدم ولی از دیروز تاحالا یک کیلو نون خامه ای خوردم هنوزم دلم میخواد...کمرمم درد میکنه
وای منم موعدم 23ام هست...یه رابطه مشکوک هم داشتم...ولی خب بلافاصله اورزانسی خوردم اما چون دقیقا روز ...
من اقدام ب بارداری کردم ۲۱ سالمه منم حالات عجیبی دارم کمر دردم ک از روز اقدامم شروع شده اما الان یکم خفیف شده در عین رابطه داخل رحمم اگر دخول زیاد باشه درد میگیره ترشحات سفید بدون بو دارم خستگی کوفتگی شدید حالات تهوع یبوست انقد نفخ کردم ک منی ک اصلا شکم نداشتم الان کلی شکم دارم بااین حال صبر میکنم ببینم چی میشه
من اقدام ب بارداری کردم ۲۱ سالمه منم حالات عجیبی دارم کمر دردم ک از روز اقدامم شروع شده اما الان یکم ...
وااااااااااااای انگار خود خود منییییی....فقط من تهوع ندارم و به جاش خوراکم بینهایت زیادشده....وای خدا بخیر کنه انشاالله به شما که درحال اقدامی بده ولی من فعلا وقتش نیست خداااا😢😢😢😢😢😢