2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

246 بازدید | 47 پست

دو هفته از رابطه گذشته یه لک دیدم رفتم ازمایش دادم منفی بود امکانش هست چون زود رفتم منفی باشه؟ وسط سیکلمم دو هفته دیگه موعد پریودمه

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏

اره بابا . چه خبره. ملت روز موعد میرن منفی   ی هفته بعد مثبت....

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کار بسیار اشتباهی کردی. هر وقت خیلی عجله داشتی بی بی چک بزن. تا مثبت نشده آزمایش نده که الکیه

خانومی ببخشید من باردارم 7 هفتمه میتونم همه میوها بخورم انگورمیتونم بخورم

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
خانومی ببخشید من باردارم 7 هفتمه میتونم همه میوها بخورم انگورمیتونم بخورم

دکتر به من گفت میوه و سبزیجات زیاد بخور محدودیت هم نداری ولی سعی کن تو نوع میوه افراط تفریط نکنی عزیزم

دکتر به من گفت میوه و سبزیجات زیاد بخور محدودیت هم نداری ولی سعی کن تو نوع میوه افراط تفریط نکنی عزی ...

مثلا یکم انگور بخورم مشکلی نداره چون میگن انگور گرمیه 

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
منم دقیقا شرایطم با شما مشابه ۵روز پیش ۲تا لک صورتی دیدم موعود پریم ۲۳ هست صبر میکنم تا چند روز بعد ...

وای منم موعدم 23ام هست...یه رابطه مشکوک هم داشتم...ولی خب بلافاصله اورزانسی خوردم اما چون دقیقا روز تخمک گزاری بود خیلی میترررسم... حالت های عجیبی هم دارم...من از شیرینی متنفررررم 22سالمه تاحالالب به شیرینی نزدم ولی از دیروز تاحالا یک کیلو نون خامه ای خوردم هنوزم دلم میخواد...کمرمم درد میکنه

نه گلم اگه دوست داری بخور . من گرم سرد قاطی میخورم مثلاً انگور بخورم روش یه هلو یا دو تا قاشق ماست.. ...

اهان ممنون خیلی میترسم

وای منم موعدم 23ام هست...یه رابطه مشکوک هم داشتم...ولی خب بلافاصله اورزانسی خوردم اما چون دقیقا روز ...

من اقدام ب بارداری کردم ۲۱ سالمه منم حالات عجیبی دارم کمر دردم ک از روز اقدامم شروع شده اما الان یکم خفیف شده در عین رابطه داخل رحمم اگر دخول زیاد باشه درد میگیره ترشحات سفید بدون بو دارم خستگی کوفتگی شدید حالات تهوع یبوست انقد نفخ کردم ک منی ک اصلا شکم نداشتم الان کلی شکم دارم بااین حال صبر میکنم ببینم چی میشه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
من اقدام ب بارداری کردم ۲۱ سالمه منم حالات عجیبی دارم کمر دردم ک از روز اقدامم شروع شده اما الان یکم ...

وااااااااااااای انگار خود خود منییییی....فقط من تهوع ندارم و به جاش خوراکم بینهایت زیادشده....وای خدا بخیر کنه انشاالله به شما که درحال اقدامی بده ولی من فعلا وقتش نیست خداااا😢😢😢😢😢😢

وااااااااااااای انگار خود خود منییییی....فقط من تهوع ندارم و به جاش خوراکم بینهایت زیادشده....وای خد ...

اوووووووف تا دلت بخواد میخووورم همش ضعف داررم همش دارم میخورم دیگه خسته شدم ب ضعف معدم اعتنایی نمیکنم 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی