2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 47 پست
اوووووووف تا دلت بخواد میخووورم همش ضعف داررم همش دارم میخورم دیگه خسته شدم ب ضعف معدم اعتنایی نمیکن ...

اولین ماهه اقدام کردی؟؟ ماه های قبل اینجور نبودی؟.....شیطونه میگه همین فردا برم ازمایش😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولین ماهه اقدام کردی؟؟ ماه های قبل اینجور نبودی؟.....شیطونه میگه همین فردا برم ازمایش😢

آره اولین ماه اقداممه یبار دیگم باردارشدم ک همین حالات اما یکم متفاوت تر داشتم نمیدونم شاید باشم فقط تو بارداریام اینطوری بودم باز معلوم نیست شاید اقدامم اینطوری شدم

موعودت کی هست مگه رابطه مشکوک داشتی

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
عزیزم کار بسیار اشتباهی کردی. هر وقت خیلی عجله داشتی بی بی چک بزن. تا مثبت نشده آزمایش نده که الکیه

یبار. دیگه باردار شدما ولی ایندفعه تا لک دیدم ترسیدم

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏
منم دقیقا شرایطم با شما مشابه ۵روز پیش ۲تا لک صورتی دیدم موعود پریم ۲۳ هست صبر میکنم تا چند روز بعد ...

پهلوی سمت راستمم یکم تیر می کشه علایمم شبیه بارداری قبلیمه با این تفاوت که اوندفعه لک ندیدم

من اقدام ب بارداری کردم ۲۱ سالمه منم حالات عجیبی دارم کمر دردم ک از روز اقدامم شروع شده اما الان یکم ...

منم بارداری قبلیم موقع رابطه درد داشتم بعدش که مثبت شد فهمیدم واسه نی نی بوده

آخه عزیزم منم یه سقط داشتم این ماه اقدامم پس شرایطمون تقریبا مشابه

من توی عقدم ولی دو ماه دیگه عروسیمه برای همین ترسی ندارم چون دیکه نزدیک عروسیه استرس ندارم خودمم عاشق بچه ام 

بچه دومته؟ برای من سقط شد استراحت مطلق بودم مراعات نکردم

نه اولمه اونیکی سقط شد تو ۹ هفتگی بخاطر استرسای بیخودی ک به خودم دادم بچه تو شکمم دیگ رشد نکرد

من توی عقدم ولی دو ماه دیگه عروسیمه برای همین ترسی ندارم چون دیکه نزدیک عروسیه استرس ندارم خودمم عاش ...

انشاالله هر چی صلاحه بشه من ۱سال و نیم ک ازدواج کردم