2777
2789
عنوان

دختر دار شدن

29057 بازدید | 162 پست

#‍دختردار

دختر#  

#‍دختردار_شدن

خوب من خودم بچه اولم پسر بود

و باید بگم واااقعا عاااشقشم

ولی همیشه دوست داشتم خدا بهم ی دخترم بده!

برای دختر دار شدن هم مثل پسر دار شدن( تاپیک قبلیم گفتم راهشو) یسری مراحل و کارها هست باید انجام بدیم

!

البته خدا تعیین کننده نهایی جنسیت جنین هست!

ولی به ما این توانایی و قدرت رو داده که براش تلاشمون  رو بکنیم!

پس منم تلاشمو کردم !

نهایتا سپردم به خدا...

و خواستم سالم ! باشه و انشالله صالح....

روشم رو از مادر بزرگ و مادرم گرفتم ، و خوب خيلي هم مطالعه كردم

واسه بيشتر افراد كه با دقت 

سه ماه زمان گذاشتن و زن و شوهر همكاري كردن!

انشالله مفيده

و ميتونن نوزاد دلخواه خودشون رو اگه خدا بخاد داسته باشن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه عجب یکی تاپیک واس دختر دار شدن زد

چون پسر داره 😆

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

برعكس پسردار شدن كه بايد همش پتاسيم و سديم بدنمون رو افزايش بديم

براي دختر دار شدن لازمه غذاهايي كه اين مواد رو ندارن بخوريم

به قولي

بدنمون كلسيم فراااااوان دريافت كنه و از پتاسيم و سديم فقير باشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

منم عاشق دخترمم دخترم معجزه بود برام😍

هرجا ميرفتم سونو ميگفتن پسره تا غربالگري اول ، بازم گفتن پسره كلي هم براش خريد كرده بودم تو انومالي گفتن دختره تا روز زايمان باورم نميشد😍😍😍

خدايا شكرت

مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم با تغییر PH بدن می تواند شانس شما را برای دختر دار شدن بالا ببرد. از جمله منایع غنی کلسیم می توان به شیر و لبنیات کم چرب، بادام، سویا، اسفناج، شلغم، ماهی ساردین و توفو جزو منابع غنی از کلسیم هستند.

برخی از غذاهایی که از غلات کامل به دست می‌آیند عبارتند از برنج قهوه‌ای، بلغور جوی دوسر، گندم سیاه، ذرت، نان تهیه‌شده از گندم کامل و غلات جوانه‌زده.. لوبیا منیزیم و فیبر بالایی دارد

– انواع مختلف لوبیا مانند لوبیا  چیتی، لوبیای سویا، عدس، لوبیای قرمز و لوبیا سیاه به شما کمک می‌کند که یک دختر کوچولو داشته باشید.
– لوبیا حاوی درصد بالایی از منیزیم و فیبر است که برای تشکیل نطفه‌ی یک دختر بچه حیاتی هستند.

شير 

دوغ

ماست

ماهي سالمون

و شكلات رو در برنامه غذايي تون قرار بديد

لبمو 

ابغوره

سركه

اووكادو

مصرف كنيد!

هر چه مواد غذايي كه كلسيم بالا دارند بيشتر مصرف كنيد

واژن اسيدي تد مي سود