2777
2789
عنوان

دختر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 29070 بازدید | 162 پست

قهوه، کاکائو، مخمر آبجو، جوانه گندم، سویا، چغندر، بادام، بادام زمینی بدون نمک و گردو وجود دارد، مصرف گردد. از میوه جات و سبزیجات خیار، لوبیاسبز، کلم، کدو، فلفل سبز، پیازو ترب در رژیم غذایی مصرف گردد. حذف نمک در این گونه رژیم ها باید رعایت گردد.

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

سعي كنيد رژيم غذايي تون كاااملا كم كالري باشه!!!

مواد غذایی مانند خرما، نان سفید، ذرت، سبوس گندم، لوبیای خشک، عدس و میوه جاتی مانند موز، نارنگی، خربزه، زیتون، شاهی و تره بهتر است مصرف نگردد.⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

مادرانی که صبحانه نمی خورند و یا پیش از بارداری رژیم غذایی کم کالری مصرف می کنند بیشتر نوزاد دختر به دنیا می آورند. پس رژیم غذایی کم انرژی که حداقل کالری و مواد مغذی داشته باشد منجر به نوزاد دختر می شود.

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يادتونه گفتم براي پيردار شدن سديم زياد لازمه در بدن

ولي براي دختر داشتن بايد تا ممكن هست بدن فقير از سديم باشه!

میگو، تن ماهی، کالباس، گوشت های فراوری شده، پنیر شور، اسنک های شور، زیتون و سیب زمینی و بعضی از انواع نان ها و بیسکوئیت هاي شور !

اينها رو كاملا حذف كنيد

خوردن ترشي با غذا !

توصيه ميشه! با همه وعده هاي غذايي تون ترشي بخوريد!

اب ليمو و ليموي تازه! روي غذاهاتون بريزيد❌

• خامه، دوغ و ماست
  • پنیر بدون نمک
  • سه قوطی کبریت ماهی یا گوشت در طی روز(( چون بايد گوشت قرمز رو خيلي كم كنين! بجاش گوشت سفيد بيشتر بخوريد))
  • کره و تخم مرغ
  • شیرینی های بدون نمک
  • ماکارونی، برنج و گندم
  • فندوق، بادام و گردو
  • دسرهای تهیه شده از محصولات لبنی و شیر
  • گوجه فرنگی، شلغم، تره فرنگی، خیار، تربچه، فلفل سبز و شنگ
  • توت فرنگی،و گلابی

خرما، برگه زرد الو، ارد نخودچي،و جگر گوسفند رو حذف كنيد و ي ماه رژيمتون نخوريد!!!

ميبينين دختردار شدن كار راحتي نيست!!!!

اصلا!!!!!

حالا سه ماه ي رژيم كم كالري

سرشار از كلسيم و فقير از پتاسيم و سديم رو رعايت كرديد!

حالا وقت أقدامه!

بايد چي كار كنيم!👇🏻👇🏻👇🏻

نيم ساعت تا ي ساعت قبل از ارتباط

خودتون رو با اب و سركه سفيد بشورين

(( ميتونيد از دوش واژينال كه توي داروخانه هست كمك بگيرين)) 

قبل از اقدام توي همون سه ماه رژيم حتما دوره هاي پريودتون رو منظم كنيد!

تا به راحتي بعد از سه ماه با استفاده از ماشين حساب تخمكگذاري كه خيلي راحت ميتونيد گوگل كنيد و پيداش كنيد

روز هاي دختر دار شدن رو پيدا كنيد!

اگه از روش محاسبه دستي استفاده ميكنيد يا كيت تخمكگذاري!

بايد بگم ٢ تا ٣ روز مونده به تخمكگذاري اقدام كنيد!

((روز تخمگذاري براي پسردار شدن مناسبه))

حتما حتما حتما!

قبل اقدامتون با همسرتون يك دوش گرررم بگيرين!

اسپرمهاي پسرانه طاقت گرما رو ندارن اصلا!!!

اها راستي براي دوش واژينال

ي شيشه نوشابه كوچيك رو وردارين ٤بخش اب بريزين

ي بخش سركه سفيد

اگه چند روز قبل از تخمک گذاری مقاربت داشته باشید، احتمال اینکه اسپرم پسر 👦🏻پیش از رسیدن به تخمک بمیرد، بیشتر است و در عوض اسپرم دختر👧🏻👧🏻👧🏻که مقاوم تر است، پیروز می شود و باروری را انجام می دهد. همچنین باید ۳ یا چهار روز بعد از تخمک گذاری صبر کنید و سپس رابطه جنسی داشته باشید، چراکه نمی خواهید اسپرم های مرد را وارد محیط رحم کنید.

اها راستي براي دوش واژينال ي شيشه نوشابه كوچيك رو وردارين ٤بخش اب بريزين ي بخش سركه سفيد

من این سری که فک میکردم باردار نشدم(شده بودم بعدچن روز فهمیدم خارج رحمی متاسفانه😢)به دکترم گفتم دکترم گفت سرکه نزن اسپرمارو میکشه...گفتم خیلی رقیقِ گفت نزنی بهتره😕

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

براي دختردار شدن پوزيشن قاشقي پيشنهاد ميشود!

واز پوزيشن هايي كه د خ و ل عميق صورت ميگيرد بايد پرهيز كرد!