2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304874 بازدید | 469 پست
خب حالا كه قويه چيكار كنيم    

دوش آب گرم قبل از رابطه 

خوردن کمی عرق یا دم نوش  رازیانه توسط مرد ...

و البته خوب محیط واژن اسیدی 

رابطه ای که عمیق نباشه ... پوزیشن های غیر عمیق موثرن...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
وایییی با این که میگه ۱یا ۲مرداد اینجوری که نمیشه اصلا

ببین یا منظم پریودت 

یا نامنظم!

اگه منظمه خوب ی تاریخ دقیق بهت میده ولی اگه منظم نیست تاریخ دقیق فقط با سونوگرافی بدست میاد

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمعدونی جان رابطه یه روز قبل تخمک گذاری خوبه برا پسر دار شدن ؟ دفعات اقدام ربطی به جنسبت داره ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
شمعدونی جان رابطه یه روز قبل تخمک گذاری خوبه برا پسر دار شدن ؟ دفعات اقدام ربطی به جنسبت داره ؟

سلام عزیزم رابطه بهتره روز تخمکگذاری باشه و البته ی روز قبل و بعدشم واسه احتیاط

ولی کلا اگه اسپرم ضعیفه نباید تعداد رابطه خیلی زیاد باشه

چون مردی که ضعیفه با تکرار بیشتر رابطه ضعیف ترم میشه

توی صفحات مقاله های علمی حرفامو گذاشتم اگه حال داشته باشی

اشکالش اینه که خدا بهتر میدونه چه بچه ای به هرکی بده 

اینقد بدم میاد از نظراتتون ینی چی واقعا شاید یکی دلش پسر بخاد یکی دختر 

شما بدتون میاد نگا نکنید

من خودم عاشق پسرم دوس دارم بچم پسر بشه

چطور میتونیم دعا کنیم ک خدا فلان چیزو بده فلان چیزو نده

ولی نمیتونیم بگیم خدا پسر بده یا دختر

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
اينم روزي كه قطعا پسر دار ميشين با رنگ قرمز تيره نشون داده روز تخمكگذاري تونو دقيق محاسبه كنيد ميت ...

من دوران پریودیم ۳   ۴ روز هست برا من دقیقا قسمت قرمز شدن کی میوفته؟؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
کیت تخمکگذاری! برای یافتن روز دقیق تخمکگذاری! اقدام در روز تخمکگذاری کمک میکنه به پسردار شدن بهتر ...

۱۶ ساعت بعد از قرمز شدن کیت باید رابطه داشت؟؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
من دوران پریودیم ۳   ۴ روز هست برا من دقیقا قسمت قرمز شدن کی میوفته؟؟

لينك نرم افزار تخمگذاري رو گذاشتم عزيزم

برو برات انلاين حساب ميكنه

تا ١٦ ساعت ميتوني....

براي پسر دار شدن اقدام كني

لينك ماشين حساب انلاين تخمكگذاري

براي دوره هاي منظم

براي دوره غير منظم هم همينجا برو داره ي قسمت ديگه

https://farzand.net/ovulation-calculator#

تا ١٦ ساعت ميتوني.... براي پسر دار شدن اقدام كني

اهان مرسی پس تا کیت خط قرمز پررنگ گذاشت رابطه انجام بشه   ۱۶ ساعت هم وقت داریم

اهان مرسی پس تا کیت خط قرمز پررنگ گذاشت رابطه انجام بشه   ۱۶ ساعت هم وقت داریم

دو خط موازي پر رنگ

اینقد بدم میاد از نظراتتون ینی چی واقعا شاید یکی دلش پسر بخاد یکی دختر  شما بدتون میاد نگا نکن ...

اولا که لحن حرف زدنتون خیلی بده 

دوما شما هرجور دوست داری فکر کن 

سوما بچه سالم و صالحش خوبه دختر پسرش مهم نیست چهارما به زور چیزی را خدا خواستن خوب نیست 

پنجما اگه خدای نکرده پسردار شدیو یه مشکلی داشت چی؟ 

هرچند درکت به این مسائل نمیرسه لطفا دیگه ریپلای نکن برو بشین دعا کن خدا بهت پسر بده به من چه که به من میپری 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
اولا که لحن حرف زدنتون خیلی بده  دوما شما هرجور دوست داری فکر کن  سوما بچه سالم و صالحش ...

امیدوارم خدا دخترتو بهت ببخشه دوست عزیز

من لحنم بد نبود شما بد خوندی

ب هرحال معذرت میخام

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰