2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304874 بازدید | 469 پست
اولا که لحن حرف زدنتون خیلی بده  دوما شما هرجور دوست داری فکر کن  سوما بچه سالم و صالحش ...

واااا!اينجا تاپيك پسر دار شدنه عزيزم ! چرا اومدي تو خوب؟؟؟؟🥴

خوب خدا خسيسه مگه!

انگار ي ادم سرطاني بشينه بگه مصلحت خداس بميرم  

خوب علم پيشرفت كرده ادم تلاش خودشو ميكنه از خدام ميخاد

خدام خسيس نيست

بچه ي سالم و صالح و پسر ميده به به ادم!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اهان مرسی پس تا کیت خط قرمز پررنگ گذاشت رابطه انجام بشه   ۱۶ ساعت هم وقت داریم

آيشين باردار شدي؟ جنسيت ميخواستي شد؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آيشين باردار شدي؟ جنسيت ميخواستي شد؟

سلام ن جانم پشیمون شدیم   همه چی گرون شد دیگه ترسیدیم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
سلام ن جانم پشیمون شدیم   همه چی گرون شد دیگه ترسیدیم

ای جانم عزیز دلم 

حق داری البته

سلام من اگه سه روز پشت سر هم اقدام کنم یه روز قبل تخمک گذاری روز تخمک گذاری و یه روز بعدش اسپرم ه ...

اگه همسرت تست اسپرم داده كيفيتش خوب بوده

سالم هاش زياد بوده

سرعتش خوب بوده

پشت سر هم اقدام عيب نداره

ولي اگه كيفيتش خيلي عالي نيست روز تخمكگذاري اقدام كن

🔸غذاهای افزایش دهنده تعداد اسپرم کدامند؟

🔸اسفناج برای تقویت سطح تستوسترون

اسفناج یک منبع فوق العاده فولات است که تقویت کننده جریان خون شناخته شده است. اسید فولیک در عملکرد جنسی مردان نقش اساسی دارد و کمبود اسید فولیک می‌تواند باعث اختلال در عملکرد نعوظ شود.

🔸روزانه یک فنجان قهوه برای رابطه جنسی بهتر

کافئین به عنوان منبع مطمئن برای بهبود جریان خون و آرام کردن شریان‌های آلت تناسلی و عضلات است و منجر به نعوظ قوی می‌شود.

🔸پوست سیب از سرطان پروستات پیشگیری 

افزایش میل جنسی با خوردن آووکادو

این میوه حاوی ویتامین E و روی است که هر دو تاثیرات مثبتی بر افزایش میل جنسی  و باروری مردان دارد.

🔸فلفل چیلی میل جنسی را افزایش می‌دهد

🔸هویج اسپرم‌ها را سالم نگه می‌دارد

🔸گوجه فرنگی، ماده موثر در سلامت آلت تناسلی

گوجه فرنگی به جلوگیری از سرطان پروستات کمک میکند و همچنین برای باروری مردان و افزایش کیفیت اسپرم موثر است. گوجه فرنگی باعث افزایش غلظت اسپرم شده و تحرک آن را بیشتر می‌کند.

🔸بلغور جودوسر یکی از بهترین غذاهای دنیا در بهبود رابطه جنسی است.

https://bit.ly/2TY9TQg

@ninisite

شمعدونی جون من قبلا رژیم گرفتم والان خیلی وقته شکوندم چیکار کنم؟راه دیگه ام هست؟میخوام ماه بعد برم اقدام .کمککککک 

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
شمعدونی جون من قبلا رژیم گرفتم والان خیلی وقته شکوندم چیکار کنم؟راه دیگه ام هست؟میخوام ماه بعد برم ا ...

پيشنهاد ميكنم چكاپ برو ببين وضع بدنت چطوره

از نظر مواد موجود

تاكيد كن پتاسيم وسديم و ويتامين eو  فوليك اسيد و اهن و B12

موادي كه واسه پسر دار شدن لازمه توي ازمايشت بياره 

برو دكتر عمومي هم ميتونه بنويسه برات

اگه پايين بود مجبوري مكمل بخوري ديگه.... ولي خورد قرص و دارو كلا خوب نيست.... و با تغذيه راحتتره

باقي موارد رو سعي كن كامل رعايت كني و اون چيزايي كه دختر ميكنه رو كامل حذف كن ديگه... 

ولي حتما شوهرت توي ي ماه مواد غذايي قوي كننده اسپرم رو بده

خودتم حتما حتما يسري چيزا نوشتم كه خيلي به باردار شدن كمك ميكنه 

اونا رو بخور

پيشنهاد ميكنم چكاپ برو ببين وضع بدنت چطوره از نظر مواد موجود تاكيد كن پتاسيم وسديم و ويتامين eو &n ...

میخورم مکمل بعد اینکه من سیکلم ۳۴روزه اس چه روزایی نزدیکی کنم که درصد جنسیت پسر خیلی بده بالا

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍