2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304862 بازدید | 469 پست
سلام عزیزم ممنون بابت تاپیک کاملت.سونوگرافی برا اندازه فولیکول دکتر برام نوشته سونوش چجوریه واژینال ...

سلااام عزیزم

نه متاسفانه من از اندازه فولیکول دقیق مطلع نیستم

ولی خوب قطعا تشخیص زمان تخمکگذاری با سونوگرافی خیلی دقیق تره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمعدونی چون خواهش میکنم سریع بیا کمک من ماه پیش ۳۶روزه بود سیکلم الان میخوام این ماه اقدام کنم .چند بار وتوی چه روزایی اقدام کنم ؟مرسی اگه خیلی زود جواب بدی ممنون میشم

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
شمعدونی چون خواهش میکنم سریع بیا کمک من ماه پیش ۳۶روزه بود سیکلم الان میخوام این ماه اقدام کنم .چند ...

از نرم افزار تخمکگذاری استفاده کن دقیق بهت روزها رو میده

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
از نرم افزار تخمکگذاری استفاده کن دقیق بهت روزها رو میده

زدم ولی فک کنم اون موقع خیلی دیره واسه تخمک گذاری اخه دکترمم تایید نکرد 

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
زدم ولی فک کنم اون موقع خیلی دیره واسه تخمک گذاری اخه دکترمم تایید نکرد 

۳۶ روزه زدی؟

شمعدونی چون خواهش میکنم سریع بیا کمک من ماه پیش ۳۶روزه بود سیکلم الان میخوام این ماه اقدام کنم .چند ...

همیشه۳۶ روزه هستی؟

اره اومد روز ۲۵تیر

اگه نامنظم هستی

اینجا برو

https://farzand.net/ovulation-calculator-irregular-period

اگه نامنظم هستی اینجا برو https://farzand.net/ovulation-calculator-irregular-period

وایییی با این که میگه ۱یا ۲مرداد اینجوری که نمیشه اصلا