2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304861 بازدید | 469 پست
کسی کمک خواست منم میتونم کمکش کنم

بذار تجربه هاتو عزیزم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بذار تجربه هاتو عزیزم

عزیزم من الان زمان تاپیکتو دیدم که واسه سال میشه اتفاقا منم ایه کاربری دیگه اینجا ازت کمک خواستم و تامیکتو دنبال کردم الان به پسر 28هفته تو دلمه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من الان زمان تاپیکتو دیدم که واسه سال میشه اتفاقا منم ایه کاربری دیگه اینجا ازت کمک خواستم و ت ...

شما هم لطف کن به ما تجربیاتتو بگو، ک دعای خیری پشت سرت باشه. استارتر سلام عزیزم. خوبین؟ کم پیدا هستین.  یکی دو بار خواستم تگ تون کنم، نشد، ذکر خیر کاربرای خوب بود

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
شما هم لطف کن به ما تجربیاتتو بگو، ک دعای خیری پشت سرت باشه. استارتر سلام عزیزم. خوبین؟ کم پیدا هستی ...

ممنون گلم

اول اول به خدا توکل کردم و گفتم من تلاشمو میکنن تا از تو نتیجه ببینم واسمشو نیت اسم محمد کردم

بعد حذف کامل لبنیات و سه ماه هرروز صبح عرق کاسنی شوهرم میخورد و دان فلفل سیاه من و خرما فراوان و چای نبات و دارچینو زعفران و هل مغزیجات زیاد مرد گردوزیاد بخوره موز فراوان درکل چیزای گرم چون زمستون بود خوب بود آبگوشت زیاد فلفلسیاه توهمه غذاها شب تخمک گذاری اقدام من کلی نربای توت فرنگی خوردم و موزو خرما نشستن تو تشت جوش شیرین شوهرم نیمساعت قبل اقدام یه قهوه علیظ و کمپرس یخ روی بیضه

گفتم گلم سوالی داشتی بپرس و حتما حتما کاسنی آقاتونوبخوره و شما دان فلفل سیاه صبحا ناشتا 4یا 5تا

ممنون عزیزم. بعضیا میگن خود کاسنی و نه عرق کاسنی. نظر شما؟ 

فرقی نداره برگ خشک کاسنی هم هست مثل جای دم کنی ولی دکترم گفت عرقش قوی تره بخوره

مرسی میتونم بپرسم شما تحت نظر کدوم دکتر بودین؟ 

عزیزم من الان زمان تاپیکتو دیدم که واسه سال میشه اتفاقا منم ایه کاربری دیگه اینجا ازت کمک خواستم و ت ...

مباركه

خدا حفظش كنه

سالم و صالح انشاللع

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ممنون گلم اول اول به خدا توکل کردم و گفتم من تلاشمو میکنن تا از تو نتیجه ببینم واسمشو نیت اسم محمد ...

ماشالله كم نذاشتي

افرين  

مرسی میتونم بپرسم شما تحت نظر کدوم دکتر بودین؟ 

اگه بچه قبلي دختر هست 

يا دختر زياد دارن توي برادر هاي همسر

نشون ميده همسرتون بايد پتاسيم و فوليك اسيد زياد بخورن 

چون احتمالا كلسيم زياده و پتاسيم و ...  زياز 

اگه بچه قبلي دختر هست  يا دختر زياد دارن توي برادر هاي همسر نشون ميده همسرتون بايد پتاسيم و ف ...

سلام عزیزم ممنون بابت تاپیک کاملت.سونوگرافی برا اندازه فولیکول دکتر برام نوشته سونوش چجوریه واژینال یا نه اطلاعی دارین؟اندازه فولیکول چجوری باشه خوبه؟دقیقتر از کیت تخمک گذاریه ؟