2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای واس منم دعا کن پنج روز مونده ب پری😢سینه هام بزرگشدن دس میزنم درد میکنه.بنظرت کی بی بی بزنم؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
واای واس منم دعا کن پنج روز مونده ب پری😢سینه هام بزرگشدن دس میزنم درد میکنه.بنظرت کی بی بی بزنم؟؟

من یروزمونده بودبه پری زدم کمرنگ بود.میدونم انتظارسخته اماخوب چندروزم تحمل کن بعدبزن

من یروزمونده بودبه پری زدم کمرنگ بود.میدونم انتظارسخته اماخوب چندروزم تحمل کن بعدبزن

ی سوال عزیزم شما موقع بارداری سینه هات بزرگ شد بود؟؟من بزرگ و سنگین شده قشنگ رگه هایی ک حاصل کشش پوسته دیده میشه.ممکنه علائم بارداری باشن؟؟شده کسی ایطور بشه و باردار نباشه،

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
ی سوال عزیزم شما موقع بارداری سینه هات بزرگ شد بود؟؟من بزرگ و سنگین شده قشنگ رگه هایی ک حاصل کشش پوس ...

گلم منکه هنوزبارداریم معلوم نیس.اماالان حالم خیلی بده بعداین بی بی چک که اینجاگذاشم سه تاامتحان کردم یه خط افتادن همشون علایم پری ام دارم نمیدونم چه کنم داغون شدم😢😢

منم خواهرم نزدیک ۸ساله منتظره انشالله همه اونایی که منتظرن به مرادشون برسن

دوست عزیزمن پریودشدم نمیدونم چرااول بی بی مثبت بود😢فرداش گذاشم یکی منفی یکی یه خط نازک افتادروزبعدم پریودشدم قاطی کردم چرااینطوری شد

مطمعنی پری شدی ممکنه لکه بینی باشه

نه نوارکاملاپرشده خونه شفافه ولی رونوارتیرس😕همون روزی که بی بی گذاشم مثبت شدکوچمون تیراندازی شدخیلی ترسیدم میگم شایدترسیدن باعث شدپری بیاد😢حالم خیلی بده

دوست عزیزمن پریودشدم نمیدونم چرااول بی بی مثبت بود😢فرداش گذاشم یکی منفی یکی یه خط نازک افتادروزبعدم ...

تومگه قرارنبود۱۷ پری بشی بعد بی بی چکت منفی بود همون اول بهت گفتم

نه نوارکاملاپرشده خونه شفافه ولی رونوارتیرس😕همون روزی که بی بی گذاشم مثبت شدکوچمون تیراندازی شدخیلی ...

اشکال نداره داری نزدیگ میشی منم سربچه اول هی جلوترمیومد برام

تومگه قرارنبود۱۷ پری بشی بعد بی بی چکت منفی بود همون اول بهت گفتم

نه17قرارنبود14قراربودبشم که15اومد.بی بی هاله انداخت عکسشوگذاشم که.به چی نزدیک میشم؟این ماه قرص خوردم گفتم حتمادیگه باقرص میشم امانشدم ناامیدترازهمیشه