واای واس منم دعا کن پنج روز مونده ب پری😢سینه هام بزرگشدن دس میزنم درد میکنه.بنظرت کی بی بی بزنم؟؟
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
من یروزمونده بودبه پری زدم کمرنگ بود.میدونم انتظارسخته اماخوب چندروزم تحمل کن بعدبزن
ی سوال عزیزم شما موقع بارداری سینه هات بزرگ شد بود؟؟من بزرگ و سنگین شده قشنگ رگه هایی ک حاصل کشش پوسته دیده میشه.ممکنه علائم بارداری باشن؟؟شده کسی ایطور بشه و باردار نباشه،
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
ی سوال عزیزم شما موقع بارداری سینه هات بزرگ شد بود؟؟من بزرگ و سنگین شده قشنگ رگه هایی ک حاصل کشش پوس ...
گلم منکه هنوزبارداریم معلوم نیس.اماالان حالم خیلی بده بعداین بی بی چک که اینجاگذاشم سه تاامتحان کردم یه خط افتادن همشون علایم پری ام دارم نمیدونم چه کنم داغون شدم😢😢
نه نوارکاملاپرشده خونه شفافه ولی رونوارتیرس😕همون روزی که بی بی گذاشم مثبت شدکوچمون تیراندازی شدخیلی ترسیدم میگم شایدترسیدن باعث شدپری بیاد😢حالم خیلی بده