2777
2789
عزیزم ناامید نشو خدا بزرگه برات دعا میکنم که زودی نی نی داربشی وانشالله تجربه زایمانم داشته یاشی

مرسی گلم.فقط ازدوادرمون وهزینه هاش میترسم دفعه پیشواسه یه قرص تهرانوکرجوزیروروکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروهایی که دکترمیده ازش بپرس کدوم داروخانه این داروهارو میده بهت میگه؟؟خدابزرگه عزیزم

اون گفت شده همه جاروبگردفقط خارجیشوپیداکن داروی ایرانی روقبول نداره متاسفانه خیلی ازداروهام کمیاب شدن اخریه آشناپیداکردیم اون اوردبرام اونم بازور.مرسی گلم برام دعاکن😙

الان بری تیتر و کم میزنه دوباره باید بدی یهو به وقتش برو دوکاره نشه

سلام دوست عزیزممکنه اگه ازمایشو5-6روزمونده به پری بدم منفی بشه اشتباه باشه.اخه من این ماهم امپول زدم اما25دوره ام ازمایش دادم منفی بودفک میکردم این ماه بشه دیگه

زوده بعد موعدت بی بی بزن اگه مثبت بود 15روز بعد موعدت آز بده

میشه برام دعاکنی به دکتره گفتم ممکنه مثبت شه بعدااینقدزدتوذوقم توخیابون داشم گریه میکردم.اخه میگن ازمایش زودنشون میده😕

میشه برام دعاکنی به دکتره گفتم ممکنه مثبت شه بعدااینقدزدتوذوقم توخیابون داشم گریه میکردم.اخه میگن از ...

سلام شما هنوز باردارنشدید؟منم تنبلی تخمدان دارم.با کلومفین و آمپول سینال اف باردارشدم.همه چیز داشت خوب پیش میرفت ک توهفته 10 برا چکاپ رفتم ک دکترگف قلبش دیگه نمیزنه.وای نمیدونی چ حالی شدم.انگارتموم امیدوآرزوهام روسرم هواار شدن.اصلا باورم نمیشد منی ک روزااینقد باهاش حرف میزدم ولحظه شماری میکردم بغلش کنم.باقرص تو خونه سقط کردم.خدابرا هیچکسی نخواد.الان حدود7ماهی میشه ک ازاون اتفاق میگذره ماه دوم اقدامم ک الان پریود شدمو این ماهم ازدست دادم.البته بگم ک بعد سقط آزمایش دادم ک معلوم شد ازنظرایمنی مشکل داشتم وهمون باعث سقط شده.برام دعا کنید ماه بعد جواب بگیرم وبارداربشم.

میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید.   ***الهم صل علی محمد و آل محمد***