7075 مدیر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 83 پست دوستان بی بی چک من یه هاله کمرنگ انداخت کسی بوده اینطوری باشه وجواب ازمایش مثبت شه 1397/07/13 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 عزیزم ناامید نشو خدا بزرگه برات دعا میکنم که زودی نی نی داربشی وانشالله تجربه زایمانم داشته یاشی مرسی گلم.فقط ازدوادرمون وهزینه هاش میترسم دفعه پیشواسه یه قرص تهرانوکرجوزیروروکردم
۰۰۰۰ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 905 داروهایی که دکترمیده ازش بپرس کدوم داروخانه این داروهارو میده بهت میگه؟؟خدابزرگه عزیزم
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 داروهایی که دکترمیده ازش بپرس کدوم داروخانه این داروهارو میده بهت میگه؟؟خدابزرگه عزیزم اون گفت شده همه جاروبگردفقط خارجیشوپیداکن داروی ایرانی روقبول نداره متاسفانه خیلی ازداروهام کمیاب شدن اخریه آشناپیداکردیم اون اوردبرام اونم بازور.مرسی گلم برام دعاکن😙
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 الان بری تیتر و کم میزنه دوباره باید بدی یهو به وقتش برو دوکاره نشه سلام دوست عزیزممکنه اگه ازمایشو5-6روزمونده به پری بدم منفی بشه اشتباه باشه.اخه من این ماهم امپول زدم اما25دوره ام ازمایش دادم منفی بودفک میکردم این ماه بشه دیگه
2maman_mehrad عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 6819 سلام دوست عزیزممکنه اگه ازمایشو5-6روزمونده به پری بدم منفی بشه اشتباه باشه.اخه من این ماهم امپول زدم ... زوده بعد موعدت بی بی بزن اگه مثبت بود 15روز بعد موعدت آز بده
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 زوده بعد موعدت بی بی بزن اگه مثبت بود 15روز بعد موعدت آز بده میشه برام دعاکنی به دکتره گفتم ممکنه مثبت شه بعدااینقدزدتوذوقم توخیابون داشم گریه میکردم.اخه میگن ازمایش زودنشون میده😕
اد عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 641 میشه برام دعاکنی به دکتره گفتم ممکنه مثبت شه بعدااینقدزدتوذوقم توخیابون داشم گریه میکردم.اخه میگن از ... سلام شما هنوز باردارنشدید؟منم تنبلی تخمدان دارم.با کلومفین و آمپول سینال اف باردارشدم.همه چیز داشت خوب پیش میرفت ک توهفته 10 برا چکاپ رفتم ک دکترگف قلبش دیگه نمیزنه.وای نمیدونی چ حالی شدم.انگارتموم امیدوآرزوهام روسرم هواار شدن.اصلا باورم نمیشد منی ک روزااینقد باهاش حرف میزدم ولحظه شماری میکردم بغلش کنم.باقرص تو خونه سقط کردم.خدابرا هیچکسی نخواد.الان حدود7ماهی میشه ک ازاون اتفاق میگذره ماه دوم اقدامم ک الان پریود شدمو این ماهم ازدست دادم.البته بگم ک بعد سقط آزمایش دادم ک معلوم شد ازنظرایمنی مشکل داشتم وهمون باعث سقط شده.برام دعا کنید ماه بعد جواب بگیرم وبارداربشم. میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید. ***الهم صل علی محمد و آل محمد***
7075 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 526 سلام شما هنوز باردارنشدید؟منم تنبلی تخمدان دارم.با کلومفین و آمپول سینال اف باردارشدم.همه چیز داشت خ ... بله باردارم چراسقط شدمشکلتون چی بود
اد عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 641 بله باردارم چراسقط شدمشکلتون چی بود سیستم ایمنی.شما چطوری باردارشدید؟ میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید. ***الهم صل علی محمد و آل محمد***